Vivus

1 vivus1
Vivus.fi
300€ -600€
4kk -4kk
(3.5/5)
Ikäraja
20v
Vaaditut tulot
Ei
Yhdistä lainat
Ei
Korko
30.35%
Tulojen vahvistus
Ei
Kuinka nopeasti
1-3 vrk
Tilinavausmaksut
Ei
Maksuvapaakuukausi
300€ -600€

Vivus on edullinen pikalainapalvelu, joka tarjoaa joustavia pikalainoja aina kymmenestä eurosta jopa 2010 euroon saakka. Maksuaikaa lainoille voi valita 3-30 vuorokautta, lainan määrästä riippumatta. Pikalainojaan Vivus myöntää kaikille vähintään 20 vuotta täyttäneille, oikeustoimikelpoisille Suomen kansalaisille, joilla on julkinen osoite Suomessa ja oma tili suomalaisessa pankissa. Hakijalla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissaan. Vivuksella on myös monia melkein uskomattomia etuuksia. Ensimmäisenä mainittakoon täysin ilmainen ensilaina 400 euroon saakka! Ensiasiakkaat maksavat takaisin siis vain sen, minkä lainaavatkin, eikä senttiäkään enempää. Ensilainan jälkeen Vivus nostaa asiakkaan luottorajaa ja myöntää jopa 2010 euron lainan. Lainasumma on joustava, joten laina-ajan puitteissa voi hakea tarpeen vaatiessa lisälainaa. Laina-aika säilyy samana, joten kaikki nostot tulee maksaa takaisin ensimmäisen lainan eräpäivänä.

Vanhat asiakkaat voivat tarkistaa 10 – 2010 euron vippien hinnat Vivuksen etusivulta. Esimerkiksi 500 euron pikavippi irtoaa 30 päivän maksuajalla yhteensä 75 euron käsittelykuluilla. Eräpäivänä takaisin on siis maksettava 575 euroa. Vielä yhtenä hyvänä etuutena Vivuksella mainittakoon aina täysin ilmainen hakemus, käytitpä sitten tekstiviesti- tai verkkohakemusta. Myös Vivuksen asiakaspalvelu avustaa maksutta lainoihin liittyvissä asioissa. Asiakaspalveluun voi soittaa arkisin kello 7 – 23, lauantaisin kello 10 – 18 ja sunnuntaisin kello 10 – 14. Lisäksi asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostilla tai asiakaspalveluchatissa Vivuksen verkkosivuilla. Lukuisine etuuksineen ja todella edullisine korkokuluineen Vivus on ehdottomasti yksi Suomen parhaista, ellei jopa paras, pikalainapalvelu. Jos siis harkitset ottavasi pikalainan, on Vivus ehdottomasti vähintäänkin tutustumisen arvoinen palvelu!

  Luottoraha

One comment

  • Lauri

    On todella hienoa että vivus tarjoaa ensimmäisen lainan ilmaiseksi. Tämä helpottaa huomattavasti päätöstä ottaa pikalaina koska maksat vain sen minkä lainaat. Kiitos vihjeestä!