Vippi.org arvostelu ja kokemuksia: paras pikivippisivusto vuonna 2023 vai ei sittenkään?

Vippi.org Lainaa

Ongelmat maailmantaloudessa heijastuvat aina myös yksittäisiin kuluttajiin. Monessa kotitaloudessa talous onkin ollut tiukilla viimeisten muutaman vuoden aikana. Moni elää ilman puskuria, jota kuitenkin tarvittaisiin viimeistään siinä vaiheessa, kun äkillisiä rahanmenoja tulee vastaan. Kulutusluotot ja pikavipit ovat yksi keino hankkia lisää rahaa myös äkillisiin tarpeisiin.

Vippi.org Lainaa

Vippi.org avattiin vuonna 2018 palvelemaan suomalaisia juuri tässä tarkoituksessa. Sivuston kautta on mahdollista saada satojen, tuhansien ja kymmenien tuhansien eurojen suuruista lainaa. Vaikka pikavippejä onkin ryöpytelty jo vuosia paljon mediassa, ei tarve tällaisille nopeille lainoille ole kuitenkaan poistunut mihinkään. Tämä Vippi.org arvostelu ei keskity kuitenkaan koko alaan, vaan ainoastaan vippi.org-sivustoon.

Hakijalla oltava riittävä takaisinmaksukyky

Jotta voit saada lainaa Vippi.orgista, sinulla on oltava toistuvia tuloja työstä, osakkeista tai eläkkeestä. Jos saat vain sosiaalietuuksia, kuten opintotukea, asumistukea tai toimeentulotukea, pikavippiä ei voida myöntää. Laissa edellytetään, että luottolaitokset varmistavat, että hakijalla on riittävä takaisinmaksukyky ja puhtaat luottotiedot.

Pikalaina maksetaan yleensä takaisin kuukausierissä, ja lainan takaisinmaksuun sovelletaan ehtoja. Takaisinmaksuaikataulu on olennainen, ja sitä on noudatettava sopimuksessa määrätyllä tavalla. Lainojen maksuehdot sisältävät yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten ja milloin lainaerät on maksettava takaisin. Vippi.org sivustolla takaisinmaksu aikaa voi saada vuodesta aina 15 vuoteen saakka. Lisäksi asiakas voi maksaa joustavan vipin pois kokonaankin ilman lisäkuluja.

Lainanhaku on tehty helpoksi

Voit hakea pikavippiä milloin tahansa, mutta ensilaina toimitetaan tilillesi aina 09:00-15:00 välisenä aikana. Voit kuitenkin siis jättää hakemuksen aina mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Lainahakemus alkaa siitä, että valitset hakemasi summan. Saat lainatarjoukset ja yhteydenotot muutenkin sähköpostiisi, joten käytä Vippi.orgissa varmasti toimivaa sähköpostiosoitetta. Lainaprosessin nopeuttamiseksi täytä hakemuslomake huolella kokonaan ja liitä siihen kaikki pyydetyt materiaalit. Puutteellinen hakemus viivästyttää prosessia. Lainahakemusta ei voida käsitellä ilman kaikkia tarvittavia tietoja.

  Pikalaina heti

Odota sitten, että hakemuksesi käsitellään, saat pian sen jälkeen vastauksen, jossa on päätös ja kattavat tiedot pikalainasta. Luottotietojesi tarkistaminen on automatisoitu, ja luottokelpoisuuden arviointi kestää vain muutaman minuutin. Huomioi myös, että lainatarjouksia on eri pituisia. Lainasumma voidaan siirtää tilillesi nopeasti sen jälkeen, kun olet hyväksynyt henkilökohtaisen lainatarjouksen. Voit tämän jälkeen käyttää rahasi vapaasti miten haluat. Voit nostaa rahaa luottotililtäsi mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Ei nostokuluja

Pikalainoja on helposti saatavilla, ja jokainen rahoitusyhtiö pyrkii taivuttelemaan asiakkaita ottamaan pikalainan palvelustaan. Monien palveluiden pikalainat voivat olla paperilla edullisia, mutta et voi olla varma lainan lopullisista kustannuksista ilman hyvää lainasuunnitelmaa. Vippi.org tarjoaa matalakorkoisen lyhytaikaisen lainan, jonka avulla voit nostaa rahaa ilman huolta piilotetuista maksuista.

Palvelun tavoitteena on vähentää nostoista aiheutuvia kustannuksia. Joustavan pikalainan tavoitteena on siis antaa sinulle mahdollisuus nostaa rahaa erissä sen sijaan, että nostoista syntyisi paljon kustannuksia. Tästä syystä Vipp.org ei veloita lainanottajalta mitään nostopalkkioita, toisin kuin muut lainanantajat. Kilpaileville rahoituslaitoksille on tyypillistä, että ne perivät vähintään 5–15 prosentin kulut per nosto.

Nostokulut saattavat ensi näkemältä vaikuttaa vaatimattomilta, mutta ne voivat ajan mittaan kasvaa merkittäviksi. Jos teet useita nostoja luottotililtäsi, kulut saattavat kasaantua huomaamattasi. Loppujen lopuksi ratkaisevaa onkin se, paljonko maksat kokonaisuudessaan lainastasi kaikkine korkoineen ja kuluineen. Vippi.org-palvelussa eri lainojen vertailu on tehty mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi, kuluttajan kannattaa kuitenkin aina olla tarkkana hyväksyessään lainatarjouksen. Koska kulutusluottoja ja pikavippejä on säännelty viime vuosina myös Suomen laissa, on niiden hakeminen turvallisempaa vuonna 2022 turvallisempaa kuin koskaan aiemmin.