Suomivippi liittyi Pienlainayhdistyksen jäseneksi

Suomivippi liittyi Pienlainayhdistyksen jäseneksi

Suomivippi on liittynyt Suomen Pienlainayhdistykseen, joka on pikavippialalla toimivien yritysten yhteinen järjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on luoda hyvää toimintaympäristöä pikaluottoalan toimijoille ja asiakkaille, sekä kehittää pikavippialaa ja osallistua pikavipeistä käytävään julkiseen keskusteluun tuomalla esiin pikavippeihin liittyviä faktoja lehdistön ja erilaisten toimijoiden tietoon.

Suomivipin takaa löytyvä rekisteröity kuluttajaluottojen myöntäjä NDN-Yhtiö Oy on yhdistyksen kolmastoista jäsenyritys. Sen myötä Pienlainayhdistyksellä on 70 prosentin markkinaosuus pienlaina-alalla.

Suomivippi tarjoaa kuluttaja-asiakkaille pikavippejä 1000 euroon asti. Suomivippi on Suomen Yrittäjät Ry:n jäsenyritys ja se on saanut suomalaisen palvelun Avainlippu-tunnuksen. Yritys hyväksyttiin jäseneksi 25.1.2012. Muita Pienlainayhdistyksen jäsenyrityksiä ovat muun muassa Ferratum Finland Oy, Pikavippi.fi eli OPR-Vakuus Oy ja Risicum. Kaikki Pienlainayhdistyksen jäsenyritykset ovat hyvämaineisia, vakavaraisia ja luotettavia pikavippipalveluita tarjoavia yrityksiä.

Pienlainayhdistys on perustettu kehittämään hyvää luonantotapaa. Kaikki jäsenyritykset sitoutuvat yhdistyksen eettisiin sääntöihin, joiden myötä alalle pyritään tuomaan hyvä toimintaympäristö. Sääntöjen tarkoituksena on myös kohentaa pienlaina-asiakkaan asemaa, sillä selkeät säännöt ja käytännöt tekevät pikavipin ottamisesta luotettavampaa ja helpompaa myös asiakkaalle. Jäsenyritykset kertovat asiakkaalle selkeästi kaikki asiakkaan kannalta olennaiset tiedot, kuten lainan kustannukset ja vuosikorot.

Pienlainayhdistys on levittänyt tietoutta pikavipeistä muun muassa erilaisilla kampanjoilla. Esimerkiksi “Kymmenen tosiasiaa pienlainoista” -kampanja pyrkii tuomaan esiin pikavippeihin liittyviä faktoja julkisen keskustelun tueksi.

  Pikalainayritys tukemassa nuorten urheilua