Pizzavippi ja veronpalautus ennakkoon ja muita erikoisia pikalainoja

Pikalainoissa riittää valinnanvaraa, mutta joukosta löytyy myös todellisia erikoisuuksia. Pizzaa pikalainalla suoraan kotiovelle? Veronpalautus ennakkoon? Laskun maksaminen pikalainalla? Tutkimme joitakin pikalainojen erikoisuuksia ja selvitimme miten ne toimivat.

VeronpalautusNyt on vuosia toiminut palvelu, joka lupaa toimittaa veronpalautuksen ennakkoon tilille. Käytännössä palvelu toimii pikalainan tavoin, ainoastaan takaisinmaksu hoituu ilmoittamalla verottajalle oman tilinumeron sijaan VeronpalautusNYT-palvelun tilinumero. “Ennakkopalautuksesta” joutuu maksamaan palkkiota 24% veronpalautuksen ennakon summasta. Palvelun tarjoaa Suomen Ennakkopalautus Oy ja siihen voi tutustua osoitteessa VeronpalautusNYT.fi

EasyBills on palvelu, joka mahdollistaa korkeintaan 1000 euron arvoisten laskujen eräpäivän siirtämisen tai laskun maksamisen osissa. EasyBillsin toimintaperiaatteena on maksaa asiakkaan laskut asiakkaan puolesta ja periä tämän jälkeen laskun summa kuluineen asiakkaalta myöhempänä eräpäivänä tai asiakkaan halutessa myös useampana maksueränä. EasyBillsin kautta uuden eräpäivän voi valita vapaasti 1-30 päivän välillä. Mikäli asiakas valitsee osamaksun, on erien välillä aina 30 päivää. Kulut riippuat maksuajasta, maksuerien määräst ja laskun summasta. Palvelun sivuilta löytyy laskuri, jolla kulut voi selvittää ennakkoon.

Vertaislaina on uudenlainen kulutusluottojen muoto, jossa yksityishenkilöt lainaavat rahaa toisilleen. Lainaamisen apuna ja lainojen välittäjänä toimii vertaislainapalvelu, joka ottaa osansa välityspalkkiona. Lainojen tarjoajat saavat korkoa sijoitukselleen ja lainojen hakijat pyrkivät saamaan pikalainoja alhaisemman koron.

Earnrae.com on palvelu joka ei myönnä lainoja ollenkaan, mutta mainostaa itseään vaihtoehtona pikavipille. Palvelun kautta voi kaupata tietojaan ja taitojaan, mutta vain viiden euron hintaan. Earnraen käyttäjien kekseliäisyys on loputon, palvelussa tarjotaan kaikkea lomabudjetin suunnittelusta korteista ennustamiseen ja alibin järjestämiseen pomolle.