Pizzavippi ja veronpalautus ennakkoon ja muita erikoisia pikalainoja

Erikoisia pikavippejä

Pikalainoissa riittää valinnanvaraa, mutta joukosta löytyy myös todellisia erikoisuuksia. Pizzaa pikalainalla suoraan kotiovelle? Veronpalautus ennakkoon? Laskun maksaminen pikalainalla? Tutkimme joitakin pikalainojen erikoisuuksia ja selvitimme miten ne toimivat. VeronpalautusNyt on vuosia toiminut palvelu, joka lupaa toimittaa veronpalautuksen ennakkoon tilille. Käytännössä palvelu toimii pikalainan tavoin, ainoastaan takaisinmaksu hoituu ilmoittamalla verottajalle oman tilinumeron sijaan VeronpalautusNYT-palvelun tilinumero. “Ennakkopalautuksesta” joutuu maksamaan palkkiota 24% veronpalautuksen ennakon summasta. Palvelun tarjoaa Suomen Ennakkopalautus Oy ja siihen voi tutustua osoitteessa VeronpalautusNYT.fi EasyBills on palvelu, joka mahdollistaa korkeintaan 1000 euron arvoisten laskujen eräpäivän siirtämisen tai laskun maksamisen osissa. EasyBillsin toimintaperiaatteena on maksaa asiakkaan laskut asiakkaan puolesta ja periä tämän jälkeen laskun summa kuluineen asiakkaalta myöhempänä eräpäivänä tai asiakkaan halutessa myös useampana maksueränä. EasyBillsin kautta uuden eräpäivän voi valita vapaasti 1-30 päivän välillä. Mikäli asiakas valitsee osamaksun, on erien välillä aina 30 päivää. Kulut riippuat maksuajasta, maksuerien määräst ja laskun summasta. Palvelun sivuilta löytyy laskuri, jolla kulut voi selvittää ennakkoon. Vertaislaina on uudenlainen kulutusluottojen muoto, jossa yksityishenkilöt lainaavat rahaa toisilleen. Lainaamisen apuna ja lainojen välittäjänä toimii vertaislainapalvelu, joka ottaa osansa välityspalkkiona. Lainojen tarjoajat saavat korkoa sijoitukselleen ja lainojen hakijat pyrkivät saamaan pikalainoja alhaisemman koron. Earnrae.com on palvelu joka ei myönnä lainoja ollenkaan, mutta mainostaa itseään vaihtoehtona pikavipille. Palvelun kautta voi kaupata tietojaan ja taitojaan, mutta vain viiden euron hintaan. Earnraen käyttäjien kekseliäisyys on loputon, palvelussa tarjotaan kaikkea lomabudjetin suunnittelusta korteista ennustamiseen ja alibin järjestämiseen pomolle.

  Pikalainayritysten nettimainontaa rajoitetaan

4 comments

 • Äkzön

  vain persaukiset pellet tähän lähtee!

 • Tiina Kallio

  Persaukinen tai ei, mikä sua nyppii?

  Kai jokainen saa nostaa oman rahansa milloin haluaa?
  Meinaatko ett sulla on niin paljon rahaa, ettet tertteis veronpalautuksias aiemmin.

  Mieleen tulee väkisin ettet sulle tais tulla mätkyjä, ja naapurin palautus *ituttaa niin paljon, ettet vaan kestä toisten onnea.

  Kivat sulle,lämmintä ja oikein hyttys”runsasta” kesää.

 • joku

  hei haloo.Kai jokainen saa ottaa rahansa sillon ku haluaa,himpatti.Ei välttämäti ole raha pulassa jos haluaa rahansa jo nyt.Taidat ite kärsiä takaisin maksusta ni tommosia latelet

 • Seija Ylisirniö

  Just niin..nimi. Tiina Kallio. Eikö ole mistä ottaa, nimittelijä? Kaikilla ei ole rahanpuutetta, kuten ministereillä. OMIA RAHOJA TÄSSÄ NOSTETAAN, tiedä se.. persaukiseksi nimittelijä. Voiko joku olla mahdollisesti aloittanut uudessa työssä ja tilipäivään on kuukausi, eikä sittenkään tule täyttä palkkaa, joku on ollut työttömänä pitkän aikaa tai maksanut liian suurta veroa! Mene itseesi persaukiseksi nimittelijä!! Otan sen, mikä minulle kuuluu. Käykö kateeksi, nimittelijä? : )