Perintäyhtiö laajentaa toimintaansa: Nyt vippiä kaupasta

1 maksupaate

Asiakashallinta- ja perintäyhtiönä tunnettu Intrum Justitia toi tarjolle uuden maksuvaihtoehdon: kaupoissa käytettävän laskun. Asiakas voi tehdä ostoksia kaupassa käteis- tai korttimaksun sijaan laskulla, joka postitetaan kotiin. Intrum Justitia mainostaa laskuvaihtoehdon olevan kätevä silloin kun palkkapäivä on vasta tulossa ja luottokorttia ei haluta käyttää. Lasku postitetaan kotiin 3-5 arkipäivän kuluessa ja se on koroton. Laskuun lisätään kuitenkin laskutuslisä, joka on Intrum Justitian mukaan esimerkiksi 5 euroa. Laskulla maksaminen onnistuu vain täysi-ikäisiltä asiakkailta, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Henkilöllisyys ja luottotiedot varmistetaan henkilötunnuksen avulla, joka näppäillään maksupäätteeseen. Laitteelta valitaan myös kuinka monessa erässä laskun haluaa maksaa. Kouvolan sanomien haastattelema Kuluttajaliiton johtava lakimies Tuula Sario on huolissaan laskumaksamisesta, sillä se mahdollistaa ostelun yli varojensa ja tietoa ei ole siitä, millaiset kustannukset ovat jos laskua ei pysty maksamaan eräpäivään mennessä. Intrum Justitia kuitenkin markkinoi laskumaksamisvaihtoehtoa äkillisten ja yllättävien tilanteiden varalle, esimerkiksi tärkeän kodinkoneen hajotessa.

  Säästy pikalainalta osallistumalla kilpailuun

One comment

  • Lauri

    Tuntuu järkevältä palvelulta. Vähän ihmettelen suorastaan miksei tällaista ole jo aikaisemmin keksitty. Tähän asti kun on joutunut vekslaamaan isompia ostoja osamaksuluotoilla. Niihin verrattuna tämä tuntuu hyvin selkeältä ratkaisulta.

    Tietääkö vaan kukaan miten pitkä maksuaika tuossa on? Intrumin sivuilta tämä ei ainakaan selvinnyt. Olisi aika oleellinen tieto!