Vippi

1 Vippi
Vippi.org
1000€ -60000€
12kk -180kk
(4.6/5)
Ikäraja
18v
Vaaditut tulot
Arvioidaan tapauskohtaisesti
Yhdistä lainat
Kyllä
Korko
4.5 %%
Tulojen vahvistus
Kyllä
Kuinka nopeasti
0 - 2 vrk
Tilinavausmaksut
Kyllä
Maksuvapaakuukausi
1000€ -60000€

Vippi.org tarjoaa 2000 euron tililuottoa halvoilla kuluilla ja ilmaisella ensimmäisellä lainalla. Ilmaista ensilainaa saat 50 – 500 euroa.

Vippi.org:n luottoa voi hakea lähes kuka tahansa. Ikäraja on 20 vuotta, joten melko nuoretkin henkilöt voivat hakea lainaa. Hakijan tulee olla Suomen kansalainen, jolla on Suomessa vakituinen kotiosoite. Kuten mitä tahansa lainaa tai pikavippiä haettaessa, myös Vippi.org:n lainaa hakevan täytyy olla luottokelpoinen. Hakijalla ei saa siis olla merkintöjä maksuhäiriörekistereissä.

Vippi.org tarkistaa hakijan luottokelpoisuuden myös Instantor-palvelun avulla. Sen avulla Vippi.org pystyy varmistamaan, että hakijan tulotiedot täsmäävät ilmoitettuihin tietoihin. Vippi.org ei voi myöntää lainaa, mikäli hakijan maksukyky ei arvion mukaan ole riittävän hyvä.

Tutustu Vippi.org:n palveluihin helposti nostamalla ilmainen 500 euron ensilaina. Jos et tarvitse täyttä 500 euron lainaa, myös pienempi nosto on täysin mahdollinen. Vippi.org ei siis peri ensilainasta minkäänlaisia kuluja, korkoja tai nostopalkkioita.

Vippi.org:n tarjoama lainatuote on siis tililuotto, jossa luottorajana on 2000 euroa. Se tarkoittaa, että lainatarpeen iskiessä tilisopimuksen tehnyt asiakas voi nostaa Vippi.org:stä haluamansa 50 – 2000 euron lainan. Lainasumma valitaan 10 euron tarkkuudella, joten vippiä voi nostaa juuri sen verran kuin tarvitsee, esimerkiksi 230 euroa.

Voidaksesi avata Vippi-tilin sinun tulee vierailla Vippi.org:n verkkosivuilla ja täyttää lainahakemus. Tililuottoa haetaan valitsemalla etusivulta se lainasumma, jonka haluat ensimmäisenä nostaa (50 – 2000 euroa) ja täyttämällä lainahakemus. Tunnistautumisen ja tietojen vahvistamisen jälkeen pikavippi maksetaan pankkitilillesi.

Jos olet asioinut Vippi.org:ssä 15.10.2012 jälkeen, olet todennäköisesti jo hyväksynyt tilisopimuksen. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse tehdä uutta tilihakemusta, vaan voit tehdä nostopyynnön suoraan.

  Suomen Tililuotto

Vippi.org tilittää hyväksyttyjä vippejä asiakkailleen jokaisena viikonpäivänä kello 7 – 23. Lainahakemuksia ja nostopyyntöjä voi lähettää 24/7. Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, Säästöpankin ja Paikallisosuuspankin tileillä vippi näkyy parin minuutin kuluessa maksusta, muihin pankkeihin laina siirtyy muutaman pankkipäivän kuluttua.

Vippi.org:n asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteydenottoihin vastataan arkisin kello 8 – 20 ja lauantaisin kello 10 – 15. Puhelu on maksullinen: kiinteästä verkosta soittaminen maksaa 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min ja matkapuhelinverkosta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min. Vippien hakemiseen liittyvät tekstiviestit ovat maksuttomia.