Vippi.net

1 vippinet
Vippi.org
1000€ -60000€
12kk -180kk
(4.4/5)
Ikäraja
18v
Vaaditut tulot
Arvioidaan tapauskohtaisesti
Yhdistä lainat
Kyllä
Korko
4.5 %%
Tulojen vahvistus
Kyllä
Kuinka nopeasti
0 - 2 vrk
Tilinavausmaksut
Kyllä
Maksuvapaakuukausi
1000€ -60000€

OK Money Finance Oy:n luotsaama Vippi.net on edullinen ja luotettava pikalainapalvelu, jonka avulla voit helposti katkaista huolet yllättäviltä rahahuolilta. OK Money Finance Oy on Suomen suurin toimija omalla alallaan, mikä varmasti viestii sen palveluiden korkeasta tasosta ja luotettavuudesta.

Vippi.netin lainatarjonnasta löytyy 50-400 euron suuruisia pikavippejä 50 euron välein. Voit siis melko tarkkaan hakea juuri haluamasi suuruisen lainasumman. Maksuaikaa voit valita yhden päivän tarkkuudella 15-45 vuorokautta. Maksuajan pituus ei ole riippuvainen lainan määrästä, eli voit valita minkä tahansa 15-45 vuorokauden takaisinmaksuaikavaihtoehdon mille tahansa tarjolla olevista lainasummista.

Lisäksi Vippi.net tarjoaa myös mahdollisuuden siirtää lainojen eräpäivää 14 vuorokaudella, mikäli tarve näin vaatii. Saadaksesi Vippi.netiltä myönteisen luottopäätöksen sinun tulee olla tietysti täysi-ikäinen, ja sinun tulee asua vakituisesti Suomessa. Lisäksi luottotietojesi tulee olla moitteettomassa kunnossa ja sinulta tulee löytyä omat verkkopankkitunnukset palveluun tunnistautumista varten.

Verkkopankkitunnistautuminen tulee tehdä ennen lainojen hakemista. Tunnistautumatta ei ole mahdollista hakea lainoja. Saat tunnistautumisen yhteydessä juuri sinulle tehdyn henkilökohtaisen PIN-koodin, jota käyttäen voit seuraavilla lainanhakukerroillasi tunnistautua palveluun, eli joka kerta ei tarvitse erikseen tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Jos kuitenkin hukkaat PIN-koodisi, tulee sinun taas tunnistautua verkkopankkitunnuksiasi käyttäen.

Itse lainojen hakeminen onnistuu erittäin helppokäyttöisellä verkkohakemuksella, joka on lisäksi täysin ilmainen. Hakemuksen päätteeksi saat välittömästi tietää saamasi lainapäätöksen kellonajasta riippumatta. Mikäli saamasi lainapäätös on myönteinen, maksetaan pikalaina tilillesi muutamien minuuttien kuluessa kello 7-23 välisenä aikana. Jos haet lainaa yöllä, maksetaan laina tilillesi heti aamulla kello 7.

Tutustu nyt itse Vippi.netin lainatarjontaan alla olevasta linkistä ja katkaise niskat rahahuolilta edullisen pikavipin avulla!

  Hetiluotto