Credit24

1 Credit24
Credit24
100€ -4000€
3kk -36kk
(4.4/5)
Ikäraja
19v
Vaaditut tulot
Riittävät säännölliset tulot
Yhdistä lainat
Ei
Korko
19.92-29.97%%
Tulojen vahvistus
Kyllä
Kuinka nopeasti
Heti
Tilinavausmaksut
Kyllä
Maksuvapaakuukausi
100€ -4000€

MCB Finance Finland Oy:n Credit24 on suosittu lainapalvelu, jonka uusi luottotuote on Joustolimiitti. Joustolimiitin avulla 19 vuotta täyttäneet, luottokelpoiset henkilöt saavat käyttöönsä 500 – 3000 euron luottorajan.

Credit24 tarjoaa viisi erilaista Joustolimiitti-tuotetta. Vaihtoehdot ovat Basic, Bronze, Silver, Gold ja Platinum. Valitse sopiva tuote sen mukaan, paljonko luottoa ja maksuaikaa tarvitset. Eri tuotteiden luottorajat ovat 500 – 3000 euroa, ja nostojen maksimimaksuaika on 4 – 24 kuukautta.

Lainasta perittävät maksut riippuvat valitusta Joustolimiitti-tuotteesta. Kaikkien tuotteiden avausmaksu on 0 €. Kun nostat luottoa tilillesi, peritään nostopalkkiona 1,90 – 4,95 prosenttia lainasummasta. Aivan ensimmäisestä nostosta tätä maksua ei kuitenkaan tule. Avoimesta velkasaldosta maksetaan kuukausikorkoa 1,78 – 1,93 prosenttia sekä tilinhoitomaksua 4,95 – 17,95 euroa kuukaudessa.Hae Credit24 tästä

Nostosta perittävä palkkioprosentti ja kuukausikorko ovat pienimpiä Platinum-tasolla. Basic-tasolla puolestaan on pienin kuukausittainen tilinhoitomaksu, 4,95 euroa.

Joustolimiittihakemus tehdään Credit24:n verkkosivuilla. Aluksi palveluun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla (Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, S-Pankin, Tapiola Pankin ja Handelsbankenin tunnukset kelpaavat). Saat tekstiviestinä turvakoodin, joka syötetään sille varattuun kenttään. Sen jälkeen voit täyttää tietosi ja valita haluamasi Joustolimiittituotteen.

Kun olet hyväksynyt lainaehdot, voit nostaa lainaa tilillesi tai jatkaa nostamatta rahaa. Saat seuraavaksi alustavan Joustolimiittipäätöksen. Joissakin tapauksissa Credit24 saattaa pyytää asiakkaitaan toimittamaan hakemukseen liitteitä ennen kuin luotto maksetaan tilille. Tarvittava liite voi olla esimerkiksi veroilmoituksen erittelyosa. Liitteitä pyydetään, jotta Credit24 voi varmistua luotonhakijan maksukyvystä.

Lainaa lyhennetään kuukausittain. Voit itse valita, kuinka suurella summalla haluat lyhentää lainaa eräpäivänä. Lyhennyksen minimisumma määräytyy valitsemasi luottotuotteen maksimimaksuajan mukaan. Maksettava kuukausierä on kuitenkin aina vähintään 30 euroa.

  Vivus

Jos sinulla on avointa lainaa, Credit24 lähettää kerran kuukaudessa laskun, josta käy ilmi luoton minimikuukausierä ja koko jäljellä oleva velkasaldo. Valitse itse, maksatko eräpäivänä minimilyhennyksen, koko jäljellä olevan velan vai jotain niiden väliltä. Voit siis itse vaikuttaa luottosi takaisinmaksuajan pituuteen.

Luoton maksuun voi saada joustoa. Eräpäivää voi tarvittaessa muuttaa, ja voit käyttää myös maksuvapaan kuukauden. Maksujoustojen käytöstä peritään jonkin verran lisämaksua. Voit tarkastella lainatilannetta ja käytettävissä olevia joustoja Credit24:n Online-palvelusta.