Ainalaina

1 Ainalaina

Ainalainalta pikalainan hakeminen onnistuu ilmaisella verkkohakemuksella. Voit hakea lainaa, jos olet hoitanut raha-asiasi huolellisesti ja olet vähintään 21-vuotias. Sinulla tulee olla myös riittävästi tuloja lainan takaisinmaksua varten.

Ainalaina myöntää 100 – 1000 euron pikavippejä, joiden kulut ovat erittäin edullisia. Esimerkiksi 300 euron pikavipin luottokulut ovat ainoastaan 4,20 euroa. Pikavippiä haetaan maksutta verkkohakemuksen avulla, mutta tarvitset lainan hakemiseen henkilökohtaisen matkapuhelinliittymän tai nimissäsi olevan yritysliittymän. Hakemukseen liittyvät tekstiviestit ovat maksuttomia.

Verkkohakemuksen yhteydessä asiakkaan henkilöllisyys tarkastetaan verkkopankkitunnistautumisen avulla, joten tarvitset Osuuspankin, Nordean, Danske Bankin, Aktian, Säästöpankin, Paikallisosuuspankin, Handelsbankenin tai Tapiolan pankkitunnukset. Jos olet jo Ainalainan asiakas ja haet uutta lainaa, voit kirjautua palveluun henkilötunnuksella ja omalla salasanalla.

Ainalaina antaa luottopäätökset yleensä alle minuutissa. Jos palvelussa on ruuhkaa, lainapäätöksen saaminen voi kestää muutaman minuutin.

Rahat luvataan tilille puolessa tunnissa kello 7-23 välillä. Lasku on mahdollista saada postin sijaan myös huomaamattomasti sähköpostilla. Ainalainan asiakaspalvelu palvelee 24h puhelimitse ja sähköpostitse.

Pikavipin saamiseksi vaaditaan takaus. Takaajan voi lisätä Ainalainan verkkopalvelussa lainahakemuksen yhteydessä. Voit käyttää itse valitsemaasi takaajaa tai Ainalainan yhteistyökumppanin myöntämää takausta.

Ainalainan pikavippien maksuaika on 14 tai 30 vuorokautta. Tarjolla on myös 15 + 15 vuorokauden maksuaikaratkaisu, jossa laina maksetaan takaisin kahdessa erässä kahden viikon välein. 15 + 15 vuorokauden maksuaika on hieman halvempi kuin 30 vuorokauden maksuaika. 100 euron pikavippi tulee aina maksaa kahdessa viikossa, mutta suuremmille summille laina-aikaa voi valita enemmän.

Kuukauden maksuajalla kuluja tulee hieman enemmän kuin kahden viikon maksuajalla, mutta Ainalainan vippien kulut ovat aina erittäin halpoja. 400 euron pikavipin saat kahdeksi viikoksi 5,60 euron kuluilla ja kuukaudeksi 12,80 euron kuluilla. 1000 euron vipinkin kulut ovat kuukaudessa vain 32 euroa. Todellinen vuosikorko on Ainalainan pikavipeissä 47,7 – 49,7 prosenttia.

  eCredit

Ainalainan takana on pikavippiyritys Oy Netford Capital Ltd, joka on saanut Ainalaina-palvelulle Avainlippu-alkuperämerkin käyttöoikeuden. Ainalaina on siis täysin suomalainen palvelu.