SAV-Rahoitus

SAV-Rahoitus on vuodesta 2008 toiminut ajoneuvorahoituksen ammattilainen. Se tarjoaa jopa 6000 euron luottoja niin, että lainan vakuutena toimii autosi tai moottoripyöräsi.

Continue reading »

Ninnin pikalaina

Ninnin pikalaina on jo yli 14 000 suomalaista palvellut pikalainapalvelu, jonka lainatarjontaan kuuluvat 50-200 euron suuruiset pikavipit 14- tai 30 vuorokauden takaisinmaksuajoilla.

Continue reading »

Vippiluotto

Vippiluotto tarjoaa yli 20-vuotiaille suomalaisille helpon tavan lainata rahaa tekstiviestillä, ilman vakuuksia tai takaajia. Maksuaika 30/60 päivää.

Continue reading »

Menolaina

Menolaina on Peerdisk Oy:n, 50-300 euron lainoja tarjoava, kotimainen pikalainapalvelu. Lainoja myönnetään 19 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Takaisinmaksuaikaa lainallesi voit saada 7-28 vuorokautta.

Continue reading »

Vippikone

Vippikone on luotettava ja kotimainen, jo vuodesta 2007 toiminut 20-480 euron lainoja tarjoava pikalainapalvelu. Lainoja myönnetään täysi-ikäisille ja luottokelpoisille Suomen kansalaisille, joilla on oma tili suomalaisessa pankissa.

Continue reading »

Pikkuvippi

Pikkuvippi on vuonna 2011 toimintansa aloittanut, Taramax Oy:n pikalainapalvelu. Se tarjoaa viiden euron tarkkuudella 50-100 euron suuruisia pikavippejä 14-30 vuorokauden takaisinmaksuajoilla. Takaisinmaksuajan voit valita päivän tarkkuudella.

Continue reading »

Sinunlaina

Kulutusluottoyhtiö Sinunlaina tarjoaa 1000, 2000 ja 3000 euron lainoja helpolla verkkohakemuksella. Laina voidaan myöntää 23 vuotta täyttäneille henkilöille, joiden vuositulot ovat vähintään 16 000 euroa.

Continue reading »

Get Capital

Get Capital myöntää 2000 euron joustoluoton, josta lainaa voi nostaa 100 – 2000 euroa. 2000 euron luottoraja on käytettävissäsi aina, ja voit nostaa helposti lisälainaa.

Continue reading »

Reissuluotto

Reissuluotto on yksi vanhimmista pikalainoja myöntävistä yrityksistä. Hae pikavippi 100 – 1000 euroa tai tililuotto 2000 – 4000 euroa. Ikäraja 25 vuotta.

Continue reading »

Suomen Tililuotto

Suomen Tililuotto tarjoaa asiakkailleen 2000 euron luottolimiitin. Voit nostaa luottoa käyttöösi niin monessa erässä kuin haluat, kerrallaan 20 – 2000 euroa. Ota siis 100 euron vippi tai 1000 euron luotto, ja lisäksi voit rahapulan yllättäessä nostaa lisää lainaa aina 2000 euroon asti.

Continue reading »

Monetti

Monetti on luotettava pikalainapalvelu. Lainojen kulut ilmoitetaan selkeästi, eikä piilokuluja tule. Voit hakea lainaa 500 – 1500 euroa yhden vuoden maksuajalla.

Continue reading »

Laina.com

Laina.com on vuoden 2011 kesäkuussa toimintansa aloittanut pikavippipalvelu, joka tarjoaa 2000 euron joustoluottoja 23 vuotta täyttäneille suomalaisille. Laina.comin avulla voit nostaa 50 – 1000 euron vippejä.

Continue reading »

LHV

LHV on Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa toimiva, vuonna 1999 Virossa perustettu pankki. Suomessa se aloitti toimintansa vuonna 2011.

Continue reading »

Ainalaina

Ainalaina myöntää tuttuja 100 – 1000 euron pikavippejä vähintään 21-vuotiaille. Voit hakea vippiä verkkohakemuksella koska tahansa.

Continue reading »

Ottoraha

Ottorahasta voit saada ilmaiseksi 50 – 100 euron lainan, jos voit maksaa takaisin viikon kuluessa. Muita lainasummia on tarjolla aina 1000 euroon asti. Nuoret asiakkaat ja palvelua ensimmäistä kertaa käyttävät voivat kuitenkin hakea vain pienehköjä lainasummia.

Continue reading »

Rahalaitos

Rahalaitos on kotimainen ja luotettava rahoitusalan toimija, jonka avulla tavoitat helposti useita luotontarjoajia vain yhden lainahakemuksen lähettämällä. Rahalaitos ei siis itse ole varsinaisesti lainantarjoaja, vaan palvelu ainoastaan välittää asiakkaidensa lainahakemukset useille luotontarjoajille, jolloin asiakkaat saavat aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen, ja lainansaantimahdollisuudet paranevat.

Continue reading »

Lainaamo

Jos edessä on auton hankinta tai remontti, mutta rahoitus puuttuu, Lainaamo pelastaa tilanteen. Kotimainen Lainaamo-rahoitusyhtiö tarjoaa 500 – 15 000 euron lainaa, jota haetaan vaivattomasti verkkohakemuksella. Lainaamo käynnisti toimintansa kesäkuussa 2013, ja se on osa Taaleritehdas-konsernia. Voit hakea Lainaamolta kulutusluottoa, jos asut vakituisesti Suomessa ja olet vähintään 18-vuotias. Hakijan talouden tulee olla kunnossa ja hänen täytyy pystyä huolehtimaan lainansa takaisinmaksusta. […]

Continue reading »

Siljalaina

Tarvitsetko pesukoneen? Hajosiko kännykkä? Tili tyhjänä vaikka palkkapäivään on vielä viikko? Siljalaina voi pelastaa yllättävästä tiukasta paikasta 50 – 1000 euron suuruisilla pikalainoillaan. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Siljalainan hakijan tulee ensimmäisellä hakukerralla tunnistautua verkkopankkitunnusten avulla, jotta hakijan henkilöllisyydestä voidaan varmistua ja tarkistaa, ettei hakijalla ole maksuhäiriömerkintää. Tunnistautumisen yhteydessä asiakkaalle annetaan PIN-koodi, jonka avulla voi jatkossa hakea lainaa nopeasti […]

Continue reading »

Viikinkilaina

Tarvitsetko lainaa 500 euroa? Viikinkilainalta saat nopeasti ja turvallisesti 500 euron pikalainan tai muun 100 – 2000 euron lainan. Viikinkilaina-palvelu tarjoaa joustoluottoa, jossa luottoraja on 2000 euroa. Laina voidaan myöntää Suomessa asuvalle henkilölle, joka on vähintään 21-vuotias ja luottokelpoinen. Lainaa saa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit nostaa joustoluottoa tilillesi tarvitsemiasi summia. Kiinteää vuosimaksua ei palvelussa ole, joten Viikinkilainalla maksat ainoastaan […]

Continue reading »

Rahaluotto

Tarvitsetko muutaman satasen pikavipin tai hieman suuremman, parin tonnin lainan? Rahaluotto on nopea ja luotettava pienlainojen myöntäjä, jolta voi saada luottoa 100 – 2000 euroa. Rahaluotto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön joustolimiitin, jossa luottoraja on 2000 euroa. Voit siis nostaa lisää lainaa, jos 2000 euron luottorajasi ei ole vielä tullut täyteen. Koko limiittiä ei tietenkään ole pakko käyttää, vaan voit hakea Rahaluoton […]

Continue reading »

Vippi48

Vippi48 on uusi pikavippien tarjoaja, joka myöntää luottoa 50 – 1000 euroa nopealla toimitusajalla ilman vakuuksia tai takaajia. Palvelun käyttö edellyttää 18 vuoden ikää. Hakijan tulee lisäksi olla luottokelpoinen ja asua vakituisesti Suomessa. Suurimmat vipit on rajattu yli 25-vuotiaille asiakkaille. He voivat saada lainaa jopa 600 – 1000 euroa. Tätä nuoremmat saavat pikavippiä ikänsä mukaan: 500 euron laina voidaan myöntää […]

Continue reading »

Ege

Egen suosittelukampanjan avulla voi pienentää pikalainan kustannuksia. Suosittelemalla ystävä saa ensimmäisen 50 euron lainansa ilman kustannuksia.

Continue reading »

Vippi

Vippi on todistetusti Suomen suosituin pikavippipalvelu. Euromääräisesti mitattuna Vippi.fi myönsi eniten pikalainoja Suomessa vuonna 2009!

Continue reading »

isePankur

IsePankurin kautta lainaa voivat hakea 21 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on riittävästi tuloja. IsePankur tarjoaa sekä pienluottoja sadasta eurosta ylöspäin että isoja kulutusluottoja jopa 10 000 euroon asti. Palvelun välittämät lainarahat tulevat sijoittajilta, joilla on mahdollisuus saada voittoa tekemistään sijoituksista.

Continue reading »

Kansalaina

Kansalaina on pieniä lainoja välittävä lainapalvelu, johon pääsee mukaan lainaajana tai sijoittajana. Pikavipin hakeminen Kansalainalta toimii samaan tapaan kuin missä tahansa pienlainapalvelussa. Voit hakea 100 – 1000 euron lainaa. Kansalaina.comista voit hankkia 100 – 1000 euron kokoisen luoton tiukan taloustilanteen avuksi tai isomman hankinnan rahoitukseksi. Kansalainaa voi hakea henkilö, joka on täyttänyt vähintään 20 vuotta ja jonka vakituinen kotiosoite on […]

Continue reading »

Aikavippi

Jos tarvitset pikkulainaa korkeintaan kuukaudeksi, kannattaa tarkistaa Aikavipin palvelut. Ensimmäisellä lainauskerralla voit saada pikavippiä 20 – 200 euroa ja sen jälkeen 20 – 500 euroa. Palvelu on avoinna kaikille yli 18-vuotiaille, vakituisesti Suomessa asuville henkilöille, jotka ovat luottokelpoisia. Ensimmäisen Aikavipin pikalainan voit hakea palvelun verkkosivuilta. Aikavipin käyttäjäksi tunnistaudutaan Danske Bankin, Nordean, Osuuspankin, Aktian, Säästöpankin tai Paikallisosuuspankin verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautumisen yhteydessä asiakas […]

Continue reading »

Orkia

Orkia tarjoaa 50-1000 euron suuruisia pikavippejä erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Asioidessasi Orkian lainapalvelussa ensimmäistä kertaasi, voit hakea 50 euron vipin jos olet 18-21-vuotias, tai 100 euron vipin jos olet jo 22 vuotta täyttänyt.

Continue reading »

Onnen.fi

Jos olet joskus asioinut pikavippipalvelu Vivuksessa ja todennut sen hyväksi lainapalveluksi, mutta nyt tarvitsisit suurempaa lainaa kuin mitä Vivuksella on tarjota, kannattaa tutustua Onnen.fi lainapalveluun. Onnen.fi lainapalvelusta löydät erittäin kilpailukykyisiä lainoja 300 eurosta aina jopa 1500 euroon saakka.

Continue reading »

Ekstraluotto

Ekstraluotto on kulutusluottomarkkinoiden uusimpia tulokkaita. Palvelun omistaa Etelä-Suomen aluehallinnon ylläpitämään luotonantajarekisteriin hyväksytty J.W.-Yhtiöt Oy, joten Ekstraluotolla asioiminen on varmasti täysin luotettavaa ja turvallista.

Continue reading »

Perjantaivippi

Perjantaivippi tarjoaa kolmea eri lainasummaa, jotka ovat 50 euroa, 100 euroa ja 200 euroa. Palvelun lainatarjonta on siis suunnattu vain melko pienten rahantarpeiden kanssa painiville henkilöille. Kaikille lainoille annetaan takaisinmaksuaikaa 14 vuorokautta. Lainojen hintataso on melko edullinen, ja Perjantaivippi pystyykin kilpailemaan lainojensa hinnoilla jopa alan suurimpien toimijoiden kanssa.

Continue reading »

Vippi.net

OK Money Finance Oy:n luotsaama Vippi.net on edullinen ja luotettava pikalainapalvelu, jonka avulla voit helposti katkaista huolet yllättäviltä rahahuolilta. OK Money Finance Oy on Suomen suurin toimija omalla alallaan, mikä varmasti viestii sen palveluiden korkeasta tasosta ja luotettavuudesta.

Continue reading »

Fundior Credit

Fundior Credit on 300-6000 euron suuruisia summia tarjoava lainapalvelu, joka on osa suurempaa ruotsalaista Fundior AB finanssipalvelukonsernia. Palvelun tarjoamat lainat ovat jaettu kahteen luokkaan – 300-1000 euron suuruisiin pikalainoihin ja 1001-6000 euron suuruisiin kulutusluottoihin.

Continue reading »

Blue Finance

Blue Finance tarjoaa edulliset 20-500 euron suuruiset pikavipit kaikille niitä etsiville täysi-ikäisille kuluttajille. Saat uutena asiakkaana 20-200 euron suuruisen vipin ja myöhemmillä kerroilla myös 300-500 euron lainan.

Continue reading »

Vippisi

Vippisi.com tarjoaa varsin kohtuuhintaisia pikavippejä tekstiviestillä. Voit hakea mitä tahansa 50 – 1000 euron lainasummaa. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja luottotiedoiltaan moitteeton.

Continue reading »

Lainakeidas

Lainakeidas on 20-500 euron pikavipit tarjoava pikalainapalvelu, jonka omistaa Blue Finance Oy. Uutena asiakkaana voit hakea 20-200 euron vipit, ja jatkossa saat myös suuremmat summat.

Continue reading »

24-vippi

24-vippi.fi on turkulaisen Vermiculus Oy:n uudehko pikalainapalvelu. Jos yllättävä rahantarve iskee, voit saada vippiä 20 – 600 euroa. Lainasummissa on paljon valinnanvaraa, joten voit lainata juuri sen verran kuin tarvitset. Kun lainaat 24-vipistä ensimmäistä kertaa, voit saada lainaa 20, 40, 60, 80 tai 100 euroa. Kun olet maksanut ensimmäisen vipin takaisin, voit hakea palvelusta mitä tahansa lainasummaa. 24-vipillä ei ole […]

Continue reading »

Reissuvippi

Reissuvippi on uusimpia tulokkaita pikavippimarkkinoilla. Palvelun omistaa Lainasto Oy, joka omistaa myös Lainasto.fi pikalainapalvelun. Reissuvippi tarjoaa lainoja aina 50 eurosta 500 euroon asti, joten valinnanvaraa löytyy riittävästi.

Continue reading »

Alina Rahoitus

Alina Rahoitus on pikalainapalvelu, josta löydät varsin edulliset 50-300 euron pikavipit. Lainat ovat käytettävissäsi, kunhan olet vähintäänkin 18 vuotta täyttänyt, olet luotto- ja oikeustoimikelpoinen Suomen kansalainen, asut vakituisesti Suomessa ja omistat oman tilin suomalaisessa pankissa.

Continue reading »

E-Laina

E-Laina on Amex Rahoitus Oy:n ylläpitämä pikavippipalvelu, jonka toimintansa sai alkunsa vuoden 2011 puolen välin jälkeen. Palvelu on suunnattu henkilöille, jotka etsivät lyhytaikaista lainaa pienillä kuluilla.

Continue reading »

Käteistä.fi

Käteistä.fi on Trust&Hope Oy:n omistama pikavippipalvelu. Se aloitti toimintansa vuoden 2011 puolen välin jälkeen. Palvelu tarjoaa lainoja aina 20 eurosta jopa 400 euroon saakka. Kaikille lainoille tarjotaan takaisinmaksuaikaa 14 vuorokautta.

Continue reading »

Luottopiste

Luottopisteen vakuuttavasta lainatarjonnasta löydät 40-500 euron suuruiset pikavipit, joista 40-300 euron pikavipit saat 21 vuorokauden takaisinmaksuajalla, ja 350-500 euron vipit jopa 21 + 21 vuorokauden takaisinmaksuajoilla.

Continue reading »

Capitum

Capitumin laajasta lainavalikoimasta löytyy pikavippejä aina 50 eurosta jopa 400 euroon saakka. Maksuaikaa kaikille lainoille tarjotaan 30 vuorokautta, ja monien muiden etuuksien ohella myös eräpäivää on mahdollista siirtää.

Continue reading »

Vippikulma

Vippikulma on kotimainen pikavippipalvelu, josta löydät 50-500 euron pikavipit edulliseen hintaan 14/30 vuorokauden takaisinmaksuajoilla niin, että 50-200 euron lainat on 14-, ja 300-500 euron lainat 30 vuorokauden takaisinmaksuajoilla.

Continue reading »

Nettivippi

Nettivippi on uusi pikavippipalvelu, jonka omistaa yksi lainamarkkinoiden suosituimmista yrityksistä, OK Money Finance Oy. Se myöntää 60-1000 euron pikavipit ilman vakuuksia tai takaajia täysi-ikäisille ja luottokelpoisille, vakituisesti Suomessa asuville henkilöille.

Continue reading »

1-Vippi

Urgens Oy:n pyörittämä 1-Vippi on 20-400 euron lainoja tarjoava pikavippipalvelu. Lainoja hakeaksesi riittää, kun olet täysi-ikäinen, luottotietosi ovat kunnossa, ja sinulla on käytössäsi oma matkapuhelinliittymä.

Continue reading »

Credit1

Credit1 on Amex Rahoitus Oy:n pikavippipalvelu, jonka lainatarjontaan kuuluvat 30-480 euron lainat 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla.

Continue reading »

Vippi-laina

Vippi-laina Get Capital Oy:n omistama pikavippipalvelu. Palvelu on hyväksytty jo vuonna 2010 luotonantajarekisteriin, joten sen luotettavuudesta tai turvallisuudesta ei ole epäilystäkään.

Continue reading »

Creditstar

Creditstar on vuonna 2006 toimintansa aloittanut, jo kymmeniä tuhansia asiakkaita palvellut, Pohjoismaissa sekä Baltiassa toimiva laina-alan yritys. Creditstar Finland Oy on Creditstar Groupiin kuuluva, Suomessa toimiva yritys. Palvelussa on tarjolla lainoja aina 50 eurosta jopa 2000 euroon. Tekstiviestillä haettavat lainat ovat 50-1000 euroa. Suurempien, 1000-2000 euron hakeminen tapahtuu verkossa, ja hakemuksen liitteenä tulee olla edellisten 3 kuukauden tiliotteet. Hakeaksesi lainoja […]

Continue reading »
1 2 3