Pikavippien uudistuminen alkaa

Lainsäädännön muutokset edellyttävät pikavippitoimialalta uudistuksia. Ensimmäisenä palveluiden uudistamiseen on ryhtynyt Euroloan Consumer Finance, joka lakkautti pikavipit ja toi tilalle luottotilin.

Continue reading »

Joululahjaideoita miehelle

Etsitkö täydellistä joululahjaa miehelle? Artikkelissa esitellään monipuolisesti joululahjaideoita erilaisiin makuihin ja mieltymyksiin, olipa kyseessä sitten puoliso, isä, veli tai ystävä. Mukana on niin laadukkaita tuotteita kuin elämyksiäkin, jotka jättävät hyvän muistijäljen.

Continue reading »

Glee

Yllättikö ylimääräinen menoerä? Glee.fi:stä voi hakea 50 – 1000 euron pikaluottoa helposti ja nopeasti ilman takaajia tai vakuuksia. Pikavippi voidaan myöntää, jos hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja hän on vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen. Glee-palvelun tarjoaa AB Orkia OÜ, joka löytyy Suomen luotonantajarekisteristä. Luotonantajarekisterin yrityksiä valvoo Etelä-Suomen aluehallintovirasto. Orkia tarjoaa myös muita pikaluottoja kuten Ottorahaa ja Siljalainaa. Gleen ensilainaa voi saada […]

Continue reading »

Kulutusluotto.com – lainaa jopa 60.000 €

Kulutusluotto.com-sivusto tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden kilpailuttaa lainoja aina 60.000 euroon saakka. Pienemmillään lainaa voi hakea palvelun avulla 50 euroa. Ennen kuin pureudumme varsinaiseen sivuston tarkasteluun, niin on hyvä tehdä pesäero lainavertailusivustojen ja varsinaisten lainanmyöntäjien välillä. Esimerkiksi kulutusluotto.com on juuri lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen keskittynyt sivusto. Se ei siis itsessään tarjoaa lainoja, vaan tarjoaa vain alustan kulutusluottojen ja lainojen vertailulle. Tämä erottaa […]

Continue reading »

Asiantuntijat: Pikavippilain seurauksiin varauduttava

Takuu-Säätiön toiminnanjohtaja Juha Pantzar ja Oikeuspoliitisen tutkimuslaitoksen tutkimusjohtaja Kati Rantala kirjoittavat Helsingin Sanomien Vieraskynä-palstalla, että pikavipeille on ehtinyt muodostua suuri kysyntä. Pikavippien tarjonnan vähentymiseen on heidän mielestään varauduttava.

Continue reading »

Mistä lainaa pikavipin tilalle?

Eduskunnassa käsitteellä olevan pikavippien korkojen raju rajoittaminen lopettaisi pikavippitoiminnan kokonaan, koska siitä tulisi kannattamatonta liiketoimintaa. Uusi lakialoite koskee kaikkia alle 2000 euron suuruisia luottoja.

Continue reading »

Pikalaina-alaa mustamaalataan surutta valtamedioissa

Viime aikoina pikalaina-ala on saanut paljon negatiivista julkisuutta. Osittain aiheesta, osittain aiheetta. MTV3 uutisoi 3.10. seitsemän uutisissaan perintätoimistojen perintäprosessin aikana perimistä suurista kuluista suhteessa velkapääomaan otsikolla “Valtakunnanvouti: Pikavippien perintäkulut ylisuuria”.

Continue reading »

Ilmainen vippi

Ilmainen vippi on helppo hankkia! Jotta voit hakea ilmaista vippiä, tarvitset ainoastaan nettiyhteyden, tietokoneen ja verkkopankkitunnukset.

Continue reading »
1 2 3 6