Mistä lainaa pikavipin tilalle?

Eduskunnassa käsitteellä olevan pikavippien korkojen raju rajoittaminen lopettaisi pikavippitoiminnan kokonaan, koska siitä tulisi kannattamatonta liiketoimintaa. Uusi lakialoite koskee kaikkia alle 2000 euron suuruisia luottoja.

Continue reading »

Pikalaina-alaa mustamaalataan surutta valtamedioissa

Viime aikoina pikalaina-ala on saanut paljon negatiivista julkisuutta. Osittain aiheesta, osittain aiheetta. MTV3 uutisoi 3.10. seitsemän uutisissaan perintätoimistojen perintäprosessin aikana perimistä suurista kuluista suhteessa velkapääomaan otsikolla “Valtakunnanvouti: Pikavippien perintäkulut ylisuuria”.

Continue reading »

Ilmainen vippi

Ilmainen vippi on helppo hankkia! Jotta voit hakea ilmaista vippiä, tarvitset ainoastaan nettiyhteyden, tietokoneen ja verkkopankkitunnukset.

Continue reading »

Pikalaina heti

Oletko tällä sivulla, koska sinun täytyy saada pikalaina heti? Nopein tapa saada pikalaina heti on klikata saman tien johonkin pikavippipalveluun ja lähettää lainahakemus. Useimpina päivinä ja vuorokaudenaikoina on helppo saada pikalaina heti lähes riippumatta siitä, mitä pikavippipalvelua päättää käyttää.

Continue reading »

Maksuhäiriömerkintä voi tuottaa yllättäviä ongelmia

Luottotiedoista kannattaa pitää huolta, sillä maksuhäiriömerkintä hankaloittaa elämää monella tavalla. Luottotietomerkinnän saaneelle ei myönnetä lainaa eikä välttämättä puhelinliittymääkään, ja myös asunnon vuokraaminen voi olla vaikeaa. Yllätyksenä voi tulla, että pankki ei välttämättä myönnä edes verkkopankkitunnuksia.

Continue reading »

Asiantuntijat: Pikavippilain seurauksiin varauduttava

Takuu-Säätiön toiminnanjohtaja Juha Pantzar ja Oikeuspoliitisen tutkimuslaitoksen tutkimusjohtaja Kati Rantala kirjoittavat Helsingin Sanomien Vieraskynä-palstalla, että pikavipeille on ehtinyt muodostua suuri kysyntä. Pikavippien tarjonnan vähentymiseen on heidän mielestään varauduttava.

Continue reading »

Pikavippien uudistuminen alkaa

Lainsäädännön muutokset edellyttävät pikavippitoimialalta uudistuksia. Ensimmäisenä palveluiden uudistamiseen on ryhtynyt Euroloan Consumer Finance, joka lakkautti pikavipit ja toi tilalle luottotilin.

Continue reading »
1 2 3 6