Vanhat palvelut

Sinunlaina

Kulutusluottoyhtiö Sinunlaina tarjoaa 1000, 2000 ja 3000 euron lainoja helpolla verkkohakemuksella. Laina voidaan myöntää 23 vuotta täyttäneille henkilöille, joiden vuositulot ovat vähintään 16 000 euroa.

Katso lisää »

Get Capital

Get Capital myöntää 2000 euron joustoluoton, josta lainaa voi nostaa 100 – 2000 euroa. 2000 euron luottoraja on käytettävissäsi aina, ja voit nostaa helposti lisälainaa.

Katso lisää »

Reissuluotto

Reissuluotto on yksi vanhimmista pikalainoja myöntävistä yrityksistä. Hae pikavippi 100 – 1000 euroa tai tililuotto 2000 – 4000 euroa. Ikäraja 25 vuotta.

Katso lisää »

Suomen Tililuotto

Suomen Tililuotto tarjoaa asiakkailleen 2000 euron luottolimiitin. Voit nostaa luottoa käyttöösi niin monessa erässä kuin haluat, kerrallaan 20 – 2000 euroa. Ota siis 100 euron vippi tai 1000 euron luotto, ja lisäksi voit rahapulan yllättäessä nostaa lisää lainaa aina 2000 euroon asti.

Katso lisää »

Monetti

Monetti on luotettava pikalainapalvelu. Lainojen kulut ilmoitetaan selkeästi, eikä piilokuluja tule. Voit hakea lainaa 500 – 1500 euroa yhden vuoden maksuajalla.

Katso lisää »

Laina.com

Laina.com on vuoden 2011 kesäkuussa toimintansa aloittanut pikavippipalvelu, joka tarjoaa 2000 euron joustoluottoja 23 vuotta täyttäneille suomalaisille. Laina.comin avulla voit nostaa 50 – 1000 euron vippejä.

Katso lisää »

LHV

LHV on Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa toimiva, vuonna 1999 Virossa perustettu pankki. Suomessa se aloitti toimintansa vuonna 2011.

Katso lisää »

Ainalaina

Ainalaina myöntää tuttuja 100 – 1000 euron pikavippejä vähintään 21-vuotiaille. Voit hakea vippiä verkkohakemuksella koska tahansa.

Katso lisää »

Ottoraha

Ottorahasta voit saada ilmaiseksi 50 – 100 euron lainan, jos voit maksaa takaisin viikon kuluessa. Muita lainasummia on tarjolla aina 1000 euroon asti. Nuoret asiakkaat ja palvelua ensimmäistä kertaa käyttävät voivat kuitenkin hakea vain pienehköjä lainasummia.

Katso lisää »

SAV-Rahoitus

SAV-Rahoitus on vuodesta 2008 toiminut ajoneuvorahoituksen ammattilainen. Se tarjoaa jopa 6000 euron luottoja niin, että lainan vakuutena toimii autosi tai moottoripyöräsi.

Katso lisää »

Rahalaitos

Rahalaitos on kotimainen ja luotettava rahoitusalan toimija, jonka avulla tavoitat helposti useita luotontarjoajia vain yhden lainahakemuksen lähettämällä. Rahalaitos ei siis itse ole varsinaisesti lainantarjoaja, vaan palvelu ainoastaan välittää asiakkaidensa lainahakemukset useille luotontarjoajille, jolloin asiakkaat saavat aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen, ja lainansaantimahdollisuudet paranevat.

Katso lisää »

Lainaamo

Jos edessä on auton hankinta tai remontti, mutta rahoitus puuttuu, Lainaamo pelastaa tilanteen. Kotimainen Lainaamo-rahoitusyhtiö tarjoaa 500 – 15 000 euron lainaa, jota haetaan vaivattomasti verkkohakemuksella. Lainaamo käynnisti toimintansa kesäkuussa 2013, ja se on osa Taaleritehdas-konsernia. Voit hakea Lainaamolta kulutusluottoa, jos asut vakituisesti Suomessa ja olet vähintään 18-vuotias. Hakijan talouden tulee olla kunnossa ja hänen täytyy pystyä huolehtimaan lainansa takaisinmaksusta. […]

Katso lisää »

Siljalaina

Tarvitsetko pesukoneen? Hajosiko kännykkä? Tili tyhjänä vaikka palkkapäivään on vielä viikko? Siljalaina voi pelastaa yllättävästä tiukasta paikasta 50 – 1000 euron suuruisilla pikalainoillaan. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Siljalainan hakijan tulee ensimmäisellä hakukerralla tunnistautua verkkopankkitunnusten avulla, jotta hakijan henkilöllisyydestä voidaan varmistua ja tarkistaa, ettei hakijalla ole maksuhäiriömerkintää. Tunnistautumisen yhteydessä asiakkaalle annetaan PIN-koodi, jonka avulla voi jatkossa hakea lainaa nopeasti […]

Katso lisää »

Viikinkilaina

Tarvitsetko lainaa 500 euroa? Viikinkilainalta saat nopeasti ja turvallisesti 500 euron pikalainan tai muun 100 – 2000 euron lainan. Viikinkilaina-palvelu tarjoaa joustoluottoa, jossa luottoraja on 2000 euroa. Laina voidaan myöntää Suomessa asuvalle henkilölle, joka on vähintään 21-vuotias ja luottokelpoinen. Lainaa saa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit nostaa joustoluottoa tilillesi tarvitsemiasi summia. Kiinteää vuosimaksua ei palvelussa ole, joten Viikinkilainalla maksat ainoastaan […]

Katso lisää »

Rahaluotto

Tarvitsetko muutaman satasen pikavipin tai hieman suuremman, parin tonnin lainan? Rahaluotto on nopea ja luotettava pienlainojen myöntäjä, jolta voi saada luottoa 100 – 2000 euroa. Rahaluotto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön joustolimiitin, jossa luottoraja on 2000 euroa. Voit siis nostaa lisää lainaa, jos 2000 euron luottorajasi ei ole vielä tullut täyteen. Koko limiittiä ei tietenkään ole pakko käyttää, vaan voit hakea Rahaluoton […]

Katso lisää »

Vippi48

Vippi48 on uusi pikavippien tarjoaja, joka myöntää luottoa 50 – 1000 euroa nopealla toimitusajalla ilman vakuuksia tai takaajia. Palvelun käyttö edellyttää 18 vuoden ikää. Hakijan tulee lisäksi olla luottokelpoinen ja asua vakituisesti Suomessa. Suurimmat vipit on rajattu yli 25-vuotiaille asiakkaille. He voivat saada lainaa jopa 600 – 1000 euroa. Tätä nuoremmat saavat pikavippiä ikänsä mukaan: 500 euron laina voidaan myöntää […]

Katso lisää »

Ege

Egen suosittelukampanjan avulla voi pienentää pikalainan kustannuksia. Suosittelemalla ystävä saa ensimmäisen 50 euron lainansa ilman kustannuksia.

Katso lisää »

Vippi

Vippi on todistetusti Suomen suosituin pikavippipalvelu. Euromääräisesti mitattuna Vippi.fi myönsi eniten pikalainoja Suomessa vuonna 2009!

Katso lisää »

isePankur

IsePankurin kautta lainaa voivat hakea 21 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on riittävästi tuloja. IsePankur tarjoaa sekä pienluottoja sadasta eurosta ylöspäin että isoja kulutusluottoja jopa 10 000 euroon asti. Palvelun välittämät lainarahat tulevat sijoittajilta, joilla on mahdollisuus saada voittoa tekemistään sijoituksista.

Katso lisää »

Kansalaina

Kansalaina on pieniä lainoja välittävä lainapalvelu, johon pääsee mukaan lainaajana tai sijoittajana. Pikavipin hakeminen Kansalainalta toimii samaan tapaan kuin missä tahansa pienlainapalvelussa. Voit hakea 100 – 1000 euron lainaa. Kansalaina.comista voit hankkia 100 – 1000 euron kokoisen luoton tiukan taloustilanteen avuksi tai isomman hankinnan rahoitukseksi. Kansalainaa voi hakea henkilö, joka on täyttänyt vähintään 20 vuotta ja jonka vakituinen kotiosoite on […]

Katso lisää »

Aikavippi

Jos tarvitset pikkulainaa korkeintaan kuukaudeksi, kannattaa tarkistaa Aikavipin palvelut. Ensimmäisellä lainauskerralla voit saada pikavippiä 20 – 200 euroa ja sen jälkeen 20 – 500 euroa. Palvelu on avoinna kaikille yli 18-vuotiaille, vakituisesti Suomessa asuville henkilöille, jotka ovat luottokelpoisia. Ensimmäisen Aikavipin pikalainan voit hakea palvelun verkkosivuilta. Aikavipin käyttäjäksi tunnistaudutaan Danske Bankin, Nordean, Osuuspankin, Aktian, Säästöpankin tai Paikallisosuuspankin verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautumisen yhteydessä asiakas […]

Katso lisää »

Orkia

Orkia tarjoaa 50-1000 euron suuruisia pikavippejä erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Asioidessasi Orkian lainapalvelussa ensimmäistä kertaasi, voit hakea 50 euron vipin jos olet 18-21-vuotias, tai 100 euron vipin jos olet jo 22 vuotta täyttänyt.

Katso lisää »

Onnen.fi

Jos olet joskus asioinut pikavippipalvelu Vivuksessa ja todennut sen hyväksi lainapalveluksi, mutta nyt tarvitsisit suurempaa lainaa kuin mitä Vivuksella on tarjota, kannattaa tutustua Onnen.fi lainapalveluun. Onnen.fi lainapalvelusta löydät erittäin kilpailukykyisiä lainoja 300 eurosta aina jopa 1500 euroon saakka.

Katso lisää »

Ekstraluotto

Ekstraluotto on kulutusluottomarkkinoiden uusimpia tulokkaita. Palvelun omistaa Etelä-Suomen aluehallinnon ylläpitämään luotonantajarekisteriin hyväksytty J.W.-Yhtiöt Oy, joten Ekstraluotolla asioiminen on varmasti täysin luotettavaa ja turvallista.

Katso lisää »

Perjantaivippi

Perjantaivippi tarjoaa kolmea eri lainasummaa, jotka ovat 50 euroa, 100 euroa ja 200 euroa. Palvelun lainatarjonta on siis suunnattu vain melko pienten rahantarpeiden kanssa painiville henkilöille. Kaikille lainoille annetaan takaisinmaksuaikaa 14 vuorokautta. Lainojen hintataso on melko edullinen, ja Perjantaivippi pystyykin kilpailemaan lainojensa hinnoilla jopa alan suurimpien toimijoiden kanssa.

Katso lisää »

Vippi24

Vippi24 on helppo ja luotettava palvelu, josta voi hakea lainaa ilman vakuuksia tai takauksia. Rahat saat tilillesi hyväksyttyäsi lainapäätöksen.

Katso lisää »

Vippi.net

OK Money Finance Oy:n luotsaama Vippi.net on edullinen ja luotettava pikalainapalvelu, jonka avulla voit helposti katkaista huolet yllättäviltä rahahuolilta. OK Money Finance Oy on Suomen suurin toimija omalla alallaan, mikä varmasti viestii sen palveluiden korkeasta tasosta ja luotettavuudesta.

Katso lisää »

Fundior Credit

Fundior Credit on 300-6000 euron suuruisia summia tarjoava lainapalvelu, joka on osa suurempaa ruotsalaista Fundior AB finanssipalvelukonsernia. Palvelun tarjoamat lainat ovat jaettu kahteen luokkaan – 300-1000 euron suuruisiin pikalainoihin ja 1001-6000 euron suuruisiin kulutusluottoihin.

Katso lisää »

Blue Finance

Blue Finance tarjoaa edulliset 20-500 euron suuruiset pikavipit kaikille niitä etsiville täysi-ikäisille kuluttajille. Saat uutena asiakkaana 20-200 euron suuruisen vipin ja myöhemmillä kerroilla myös 300-500 euron lainan.

Katso lisää »

Vippisi

Vippisi.com tarjoaa varsin kohtuuhintaisia pikavippejä tekstiviestillä. Voit hakea mitä tahansa 50 – 1000 euron lainasummaa. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja luottotiedoiltaan moitteeton.

Katso lisää »

Lainakeidas

Lainakeidas on 20-500 euron pikavipit tarjoava pikalainapalvelu, jonka omistaa Blue Finance Oy. Uutena asiakkaana voit hakea 20-200 euron vipit, ja jatkossa saat myös suuremmat summat.

Katso lisää »

24-vippi

24-vippi.fi on turkulaisen Vermiculus Oy:n uudehko pikalainapalvelu. Jos yllättävä rahantarve iskee, voit saada vippiä 20 – 600 euroa. Lainasummissa on paljon valinnanvaraa, joten voit lainata juuri sen verran kuin tarvitset. Kun lainaat 24-vipistä ensimmäistä kertaa, voit saada lainaa 20, 40, 60, 80 tai 100 euroa. Kun olet maksanut ensimmäisen vipin takaisin, voit hakea palvelusta mitä tahansa lainasummaa. 24-vipillä ei ole […]

Katso lisää »

Vippiluotto

Vippiluotto tarjoaa yli 20-vuotiaille suomalaisille helpon tavan lainata rahaa tekstiviestillä, ilman vakuuksia tai takaajia. Maksuaika 30/60 päivää.

Katso lisää »

Reissuvippi

Reissuvippi on uusimpia tulokkaita pikavippimarkkinoilla. Palvelun omistaa Lainasto Oy, joka omistaa myös Lainasto.fi pikalainapalvelun. Reissuvippi tarjoaa lainoja aina 50 eurosta 500 euroon asti, joten valinnanvaraa löytyy riittävästi.

Katso lisää »

Alina Rahoitus

Alina Rahoitus on pikalainapalvelu, josta löydät varsin edulliset 50-300 euron pikavipit. Lainat ovat käytettävissäsi, kunhan olet vähintäänkin 18 vuotta täyttänyt, olet luotto- ja oikeustoimikelpoinen Suomen kansalainen, asut vakituisesti Suomessa ja omistat oman tilin suomalaisessa pankissa.

Katso lisää »

E-Laina

E-Laina on Amex Rahoitus Oy:n ylläpitämä pikavippipalvelu, jonka toimintansa sai alkunsa vuoden 2011 puolen välin jälkeen. Palvelu on suunnattu henkilöille, jotka etsivät lyhytaikaista lainaa pienillä kuluilla.

Katso lisää »

Käteistä.fi

Käteistä.fi on Trust&Hope Oy:n omistama pikavippipalvelu. Se aloitti toimintansa vuoden 2011 puolen välin jälkeen. Palvelu tarjoaa lainoja aina 20 eurosta jopa 400 euroon saakka. Kaikille lainoille tarjotaan takaisinmaksuaikaa 14 vuorokautta.

Katso lisää »

Luottopiste

Luottopisteen vakuuttavasta lainatarjonnasta löydät 40-500 euron suuruiset pikavipit, joista 40-300 euron pikavipit saat 21 vuorokauden takaisinmaksuajalla, ja 350-500 euron vipit jopa 21 + 21 vuorokauden takaisinmaksuajoilla.

Katso lisää »

Capitum

Capitumin laajasta lainavalikoimasta löytyy pikavippejä aina 50 eurosta jopa 400 euroon saakka. Maksuaikaa kaikille lainoille tarjotaan 30 vuorokautta, ja monien muiden etuuksien ohella myös eräpäivää on mahdollista siirtää.

Katso lisää »

Vippikulma

Vippikulma on kotimainen pikavippipalvelu, josta löydät 50-500 euron pikavipit edulliseen hintaan 14/30 vuorokauden takaisinmaksuajoilla niin, että 50-200 euron lainat on 14-, ja 300-500 euron lainat 30 vuorokauden takaisinmaksuajoilla.

Katso lisää »

Nettivippi

Nettivippi on uusi pikavippipalvelu, jonka omistaa yksi lainamarkkinoiden suosituimmista yrityksistä, OK Money Finance Oy. Se myöntää 60-1000 euron pikavipit ilman vakuuksia tai takaajia täysi-ikäisille ja luottokelpoisille, vakituisesti Suomessa asuville henkilöille.

Katso lisää »

1-Vippi

Urgens Oy:n pyörittämä 1-Vippi on 20-400 euron lainoja tarjoava pikavippipalvelu. Lainoja hakeaksesi riittää, kun olet täysi-ikäinen, luottotietosi ovat kunnossa, ja sinulla on käytössäsi oma matkapuhelinliittymä.

Katso lisää »

Credit1

Credit1 on Amex Rahoitus Oy:n pikavippipalvelu, jonka lainatarjontaan kuuluvat 30-480 euron lainat 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla.

Katso lisää »

Vippi-laina

Vippi-laina Get Capital Oy:n omistama pikavippipalvelu. Palvelu on hyväksytty jo vuonna 2010 luotonantajarekisteriin, joten sen luotettavuudesta tai turvallisuudesta ei ole epäilystäkään.

Katso lisää »

Creditstar

Creditstar on vuonna 2006 toimintansa aloittanut, jo kymmeniä tuhansia asiakkaita palvellut, Pohjoismaissa sekä Baltiassa toimiva laina-alan yritys. Creditstar Finland Oy on Creditstar Groupiin kuuluva, Suomessa toimiva yritys. Palvelussa on tarjolla lainoja aina 50 eurosta jopa 2000 euroon. Tekstiviestillä haettavat lainat ovat 50-1000 euroa. Suurempien, 1000-2000 euron hakeminen tapahtuu verkossa, ja hakemuksen liitteenä tulee olla edellisten 3 kuukauden tiliotteet. Hakeaksesi lainoja […]

Katso lisää »

Easy Credit

Easy Credit on erittäin luotettavana pidetty, suomalainen pikavippipalvelu. Se tarjoaa 20-600 euron pikavippejä 15, 30, 60 tai jopa 90 vuorokauden takaisinmaksuajoilla.

Katso lisää »

Easylaina

Easylaina on RTF Finance Oy:n pikavippipalvelu, jonka lainatarjontaan kuuluvat 50-300 euron suuruiset pikavipit 7-28 vuorokauden takaisinmaksuajoilla. Takaisinmaksuajan pituus on lainasummasta riippumaton.

Katso lisää »

Easyvippi

Easyvippi tarjoaa 50-1000 euron suuruisia lainoja 18-70-vuotiaille, vakituisesti Suomessa asuville, luotto- ja oikeustoimikelpoisille henkilöille. Palvelu tarjoaa uusille asiakkaillensa 100-300 euron suuruisia ensilainoja asiakkaan iästä riippuen.

Katso lisää »

Takuuvippi

Takuuvippi myöntää 50-500 € vippejä 14 tai 30 päivän maksuajalla täysi-ikäisille, suomen kansalaisuuden ja luottokelpoisuuden omaaville asiakkailleen. Ensimmäisellä kerralla lainattaessa uusia asiakas voi hakea 50 euron takuuvippiä ja kun ensilainan on maksanut takaisin, voi asiakas hakea vippiä aina 500 euroon saakka.

Katso lisää »

eCredit

eCredit on yksi Suomen luotetuimmista palveluista omalla alallaan. Se on lainapalvelu, jonka kautta saat pikavipit, luottokortin, sekä henkilökohtaisen tilin ulkomaiseen pankkiin.

Katso lisää »

Euromesta

Euromesta on pieniä, 20-150 euron lainoja tarjoava pienlainapalvelu. Se myöntää lainoja 20-65-vuotiaille, vakituisesti Suomessa asuville Suomen kansalaisille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi sinulla tulee olla henkilökohtainen tili jossakin seuraavista pankeista: Nordea, Sampo, Op-pankki, Aktia, Handelsbank, Säästöpankki,Tapiola. Ensilainaksesi Euromestalta voit hakea korkeintaan 50 euroa. Toisella lainanhakukerrallasi voit hakea myös 100 euron lainaa, ja kahden ajallaan hoidetun 100 euron lainan jälkeen voit […]

Katso lisää »

Euroraha

Euroraha on pieniä, 50-300 euron pikavippejä tarjoava pikalainapalvelu. Lainoja myönnetään 21 vuotta täyttäneille luottokelpoisille henkilöille, joilla on oma julkinen matkapuhelinliittymä, suomalaisessa pankissa oleva pankkitili, ja vakituinen postiosoite sekä asuinpaikka Suomessa.

Katso lisää »

FastLoan

Fastloan on RTF Finance Oy:n ylläpitämä pikalainapalvelu. Se tarjoaa 50-300 euron pikavippejä 7-28 vuorokauden takaisinmaksuajoilla. Takaisinmaksuajan pituus on lainasummasta riippumaton, eli halutessasi voit saada esimerkiksi 50 euron lainallesi 28 vuorokautta takaisinmaksuaikaa.

Katso lisää »

FastCash

FastCash on Wired-Bit Oy:n, 100-600 euron suuruisia pikavippejä tarjoava pikavippipalvelu. FastCash myöntää lainoja 18 vuotta täyttäneille, luotto- ja oikeustoimikelpoisille henkilöille, joilla on oma matkapuhelinliittymä sekä vakituinen postiosoite ja asuinpaikka Suomessa.

Katso lisää »

Famoslaina

Famoslaina on RTF Finance Oy:n pikalainapalvelu. Yrityksen muita palveluita ovat Easylaina, Apulaina, Etulaina, Fastloan365, TVlaina ja Famoslaina. Kaikki nämä ovat lainasummiltaan ja -ehdoiltaan täysin samanlaisia.

Katso lisää »

Eurovippi

Eurovippi on arjen yllättäviin menoihin lainaa ilman vakuuksia tai takaajia tarjoava, erittäin luotettavana pidetty pikavippipalvelu. Sen omistaa Outokummusta käsin toimiva Urgens Oy.

Katso lisää »

Fiksulaina

Fiksulaina on pikavippipalvelu, jonka lainatarjontaan kuuluu 50, 100, 200, 300 ja 400 euron lainasummat. Lainasummat nousevat portaittain asiakkaan ja palvelun luottamussuhteen kasvaessa.

Katso lisää »

Fokuslaina

TEC Trust Equity Capital Oy:n ylläpitämä Fokuslaina myöntää 50-300 euron pikavipit 19 vuotta täyttäneille, luottokelpoisille Suomen kansalaisille.

Katso lisää »

GSMLaina

GSMLaina on vuonna 2006 toimintansa aloittanut Wired-Bit Oy:n pikavippipalvelu. Vuosien vankka kokemus viestii palvelun luotettavuudesta ja suosittavuudesta.

Katso lisää »

Bonuslaina

Wired-Bit Oy:n Bonuslaina on yksi Suomen luotetuimmista lainapalveluista. Se tarjoaa 50-700 euron suuruisia pikavippejä 31 vuorokauden takaisinmaksuajoilla, ilman vakuuksia tai takaajia.

Katso lisää »

A-Otto

A-Otto on Urgens Oy:n vuodesta 2010 saakka toiminut pikalainapalvelu. Se tarjoaa 20-300 euron pikavippejä täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, jotka ovat luotto- ja oikeustoimikelpoisia ja asuvat vakituisesti Suomessa. Hakijalla tulee myös olla omissa nimissään oleva julkinen matkapuhelinliittymä.

Katso lisää »

Amex

Amex Rahoitus Oy tarjoaa 30-600 euron pikavippejä hetkiin, jolloin lainaa tarvitaan pikaisesti. Palvelu on on todettu toimivaksi, luotettavaksi ja nopeaksi. Rahat maksetaan tilille viiden minuutin kuluessa.

Katso lisää »

Herttavippi

Herttaysi Oy:n pikavippipalvelu Herttavippi tarjoaa pikavippejä aina 20:stä eurosta jopa 700:aan euroon täysi-ikäisille Suomen kansalaisille. Luottotietojesi tulee myös olla kunnossa ja sinulla tulee olla oma matkapuhelinliittymä.

Katso lisää »

Hetiluotto

Hetiluoton lainatarjontaan kuuluvat 20-400 euron suuruiset pikavipit 7, 14, 21 tai 28 vuorokauden takaisinmaksuajoilla. Maksuajan pituus ei ole lainasummasta riippuvainen.

Katso lisää »

Hetivippi

Hetivippi on M-Aurora Oy:n erittäin joustava pikalainapalvelu, josta saat 30-400 euron pikavipit 14- tai 30 vuorokauden takaisinmaksuajoilla. Lainoja myönnetään täysi-ikäisille, luottokelpoisille henkilöille.

Katso lisää »

Kelpovippi

Kelpovippi on kotimainen ja luotettava pikalainapalvelu, jonka lainatarjontaan kuuluvat 50-300 euron pikavipit 7-28 vuorokauden takaisinmaksuajoilla. Takaisinmaksuajan pituus ei ole lainasummasta riippuvainen.

Katso lisää »

Idealaina

Idealaina tarjoaa helpon ja nopean ratkaisun yllättävään rahantarpeeseen 50-300 euron pikavipin muodossa. Idealainalla ei ole väliä oletko uusi- vai vanha asiakas, kaikki lainasummat ovat aina käytettävissäsi. Voit siis hakea ensilainaksesi vaikka täydet 300 euroa!

Katso lisää »

Kuningasvippi

Etkö ole ennen ottanut pikavippejä, mutta haluaisit silti heti vähän suuremman lainan? Helsinkiläinen Kuningasvippi tarjoaa 50-300 euron pikavippejä niin, että voit hakea niitä kaikkia jo ensimmäisellä lainanhakukerrallasi!

Katso lisää »

Laatulaina

Laatulaina on helsinkiläisen DVB Investment Oy:n luotsaama, 50-300 euron lainatarjonnan omaava pikalainapalvelu. Laatulaina eroaa muista suurimmasta osasta lainapalveluja siinä, että se myöntää kaikkia tarjoamiansa lainasummia jo ensiasiakkaille. Laina-ajat ovat 14-28 vuorokautta.

Katso lisää »

Laatuvippi

Oululainen Laatuvippi tarjoaa apua pieneen rahantarpeeseen 40-140 euron pikavipeillään. Lainoja myönnetään täysi-ikäisille Suomen kansalaisille.

Katso lisää »

Laina-automaatti

Urgens Oy:n tarjoama pikalainapalvelu Laina-automaatti myöntää 20-300 euron pikavipit 18 vuotta täyttäneille, vakituisesti Suomessa asuville, luotto- ja oikeustoimikelpoisille Suomen kansalaisille, joilla on oma julkinen matkapuhelinliittymä.

Katso lisää »

Provippi

Provippi tarjoaa 20-800 euron pikavippejä 14, 60 tai 90 vuorokauden takaisinmaksuajoilla. Luottoa hakeaksesi sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt, vakituisesti Suomessa asuva luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö ja sinulla tulee olla oma matkapuhelinliittymä.

Katso lisää »

Leijonalaina

Leijonalaina on Peerdisk Oy:n pikalainapalvelu, joka myöntää 50-300 euron suuruisia pikavippejä vähintään 19-vuotiaille, luottokelpoisille Suomen kansalaisille. Takaisinmaksuaikaa lainallesi voit saada 7-28 vuorokautta lainan määrästä riippumatta.

Katso lisää »

Luottovippi

Luottovippi on kotimainen pikavippipalvelu, joka myöntää 50-300 euron lainat 7-28 vuorokauden takaisinmaksuajoilla 19 vuotta täyttäneille, luottokelpoisille Suomen kansalaisille.

Katso lisää »

Massia

MMJ Lainan omistama pikalainapalvelu Massia tarjoaa 70 ja 140 euron lainat 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Lainoja myönnetään 21 vuotta täyttäneille, luottokelpoisille Suomen kansalaisille. Lisäksi sinun tulee asua vakituisesti Suomessa.

Katso lisää »

Matti Kukkarossa

Matti Kukkarossa on Fi Capitalin pikalainapalvelu. Se tarjoaa 50-300 euron pikavippejä 14/30 vuorokauden takaisinmaksuajoilla. Takaisinmaksuajan pituus riippuu lainan määrästä.

Katso lisää »

Menolaina

Menolaina on Peerdisk Oy:n, 50-300 euron lainoja tarjoava, kotimainen pikalainapalvelu. Lainoja myönnetään 19 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Takaisinmaksuaikaa lainallesi voit saada 7-28 vuorokautta.

Katso lisää »

Minilaina

Minilaina on vuonna 2007 toimintansa aloittanut, kotimainen pikalainapalvelu. Se myöntää 20-480 euron pikalainat 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Hakijalla tulee myös olla oma tili suomalaisessa pankissa.

Katso lisää »

Minivippi

Calmer Oy:n omistama minivippi tarjoaa 50-300 euron pikavippejä 14/30 vuorokauden takaisinmaksuajoilla 18 vuotta täyttäneille, luottokelpoisille Suomen kansalaisille. Hakijalla tulee myös olla oma matkapuhelinliittymä (ei prepaid) ja pankkitili suomalaisessa pankissa.

Katso lisää »

Mobilaina

Mobilaina on erittäin kattavan lainakirjon omaava, Urgens Oy:n omistama pikalainapalvelu. Se tarjoaa 20-800 euron pikavippejä 14-, 60- tai 90 vuorokauden takaisinmaksuajoilla. Maksuajan pituus riippuu lainan määrästä.

Katso lisää »

Mr Credit

Mr Credit on kotimainen, jo vuodesta 2009 saakka toiminut pikalainapalvelu, joka myöntää 20-500 euron pikavipit 18 vuotta täyttäneille, luottokelpoisille Suomen kansalaisille, joilla on julkinen matkapuhelinliittymä.

Katso lisää »

Ninnin pikalaina

Ninnin pikalaina on jo yli 14 000 suomalaista palvellut pikalainapalvelu, jonka lainatarjontaan kuuluvat 50-200 euron suuruiset pikavipit 14- tai 30 vuorokauden takaisinmaksuajoilla.

Katso lisää »

Pikalainaa

Pikalainaa on PL-Rahoitus Oy:n vuonna 2009 toimintansa aloittanut pikalainapalvelu. Se tarjoaa 20-260 euron pikalainoja 14/30 vuorokauden takaisinmaksuajoilla täysi-ikäisille, vakituisesti Suomessa asuville, luotto- ja oikeustoimikelpoisille henkilöille.

Katso lisää »

Pikatili

Pikatili on kotimainen ja luotettava, 30-480 euron lainatarjonnan omaava pikalainapalvelu. Takaisinmaksuaikaa kaikille lainoille annetaan 14 vuorokautta. Lainaa hakeaksesi sinun tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen.

Katso lisää »

Onnilaina

Onnilaina on helsinkiläisen CC Rahoitus Oy:n pikalainapalvelu, jonka lainatarjontaan kuuluvat 50-500 euron suuruiset pikavipit 14/30 vuorokauden takaisinmaksuajoilla. Lainaa hakeaksesi sinun tulee olla 19 vuotta täyttänyt, luottokelpoinen Suomen kansalainen.

Katso lisää »

Pikavippikone

Henlsingissä toimivan Suomen Takuulaina Oy:n Pikavippikone tarjoaa 20-400 euron pikavippejä täysi-ikäisille Suomen kansalaisille. Lainaa hakeaksesi sinulla tulee myös olla oma pankkitili suomalaisessa pankissa, sekä virallinen osoite Suomessa.

Katso lisää »

Arkivippi

treamflood Oy:n Arkivippi myöntää 19 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille 50-300 euron pikavipit 7-28 vuorokauden takaisinmaksuajoilla. Hakijalla ei myöskään saa olla luottohäiriömerkintöjä.

Katso lisää »

Vippikone

Vippikone on luotettava ja kotimainen, jo vuodesta 2007 toiminut 20-480 euron lainoja tarjoava pikalainapalvelu. Lainoja myönnetään täysi-ikäisille ja luottokelpoisille Suomen kansalaisille, joilla on oma tili suomalaisessa pankissa.

Katso lisää »

Vippiklubi

TEC Trust Equity Capital Oy:n markkinoille tuoma pikalainapalvelu Vippiklubi myöntää 50-300 euron lainoja 19-vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla ei ole luottohäiriömerkintöjä. Ensilainaksi Vippiklubilta voit hakea jopa 300 euroa.

Katso lisää »

Satasenlaina

Satasenlaina on Tammi Rahoitus Oy:n 100 euron pikavippejä tarjoava pikavippipalvelu. Se aloitti toimintansa jo vuonna 2005, joten palvelun luotettavuudesta ja kokemuksesta ei ole epäilystäkään.

Katso lisää »

Salamavippi

Salamavippi on ACT Rahoitus Oy:n pikalainapalvelu, joka tarjoaa 25-600 euron pikavippejä 14/28 vuorokauden takaisinmaksuajoilla. Maksuajan pituus riippuu lainan määrästä.

Katso lisää »

Vippisaitti

Vuonna 2008 perustetun ST Investment Oy:n pikalainapalvelu Vippisaitti myöntää 50-1000 euron pikavippejä 20-65-vuotiaille Suomen kansalaisille. Luottotietosi tulee olla kunnossa ja sinulla tulee olla oma, kuukausilaskutteinen matkapuhelinliittymä.

Katso lisää »

Vippiraha

Vippiraha on vuonna 2010 markkinoille tullut, 20-800 euron suuruisia pikavippejä tarjoava pikalainapalvelu. Lainaa Vippirahalta voit hakea, mikäli olet täysi-ikäinen, luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on oma matkapuhelinliittymä.

Katso lisää »

Sveadirekt

Ruotsalaisen Svea Ekonomi AB:n omistama Sveadirekt tarjoaa 500-8500 euron suuruisia kulutuluottoja ilman vakuuksia jopa 10 vuoden takaisinmaksuajalla 20-65-vuotiaille, luottokelpoisille Suomessa asuville henkilöille.

Katso lisää »

Perhelaina

DVB Investment Oy:n pikalainapalvelu Perhelaina tarjoaa 50-300 euron vippejä 19 vuotta täyttäneille, luottokelpoisille Suomen kansalaisille. Takaisinmaksuaikaa lainallesi voit saada 7-28 vuorokautta lainasummasta riippumatta.

Katso lisää »

Otto24

Toukokuussa 2010 palvelunsa avannut Otto24 tarjoaa 30-480 euron pikavippejä 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla täysi-ikäisille, luottokelpoisille Suomen kansalaisille, joilla on oma tili suomalaisessa pankissa.

Katso lisää »

Plussavippi

Vuonna 2009 toimintansa aloittanut Plussavippi on DVB Investment Oy:n luotsaama, 50-300 euron suuruisia pikavippejä asiakkailleen tarjoava pikalainapalvelu. Takaisinmaksuaikaa lainallesi voit saada 7-28 vuorokautta lainasummasta riippumatta.

Katso lisää »

Rahatalo

Rahatalo on vuonna 2008 toimintansa aloittanut, espoosta käsin toimiva pikavippipalvelu. Se tarjoaa 30-480 euron pikavippejä 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla täysi-ikäisille, luottokelpoisille Suomen kansalaisille.

Katso lisää »

Rahavippi

Jo vuodesta 2007 saakka toiminut Rahavippi on Oy MR Capital Ab:n, 20-1000 euron lainoja tarjoava pikalainapalvelu. Lainoja tarjotaan 14-42 vuorokauden takaisinmaksuajoilla täysi-ikäisille, luottokelpoisille henkilöille, joilla on oma matkapuhelinliittymä.

Katso lisää »

Sopulaina

Sopulaina on kotimainen rahoitusalan yrittäjä, joka tarjoaa 50-300 euron pikavippejä 7-28 vuorokauden takaisinmaksuajoilla 19 vuotta täyttäneille, luottokelpoisille Suomen kansalaisille.

Katso lisää »

SMS-Vip

SMS-Vip tarjoaa 20-300 euron pikavippejä vaivattomasti, ilman vakuuksia tai takaajia. Maksuaikaa kaikille lainoille saa 14 vuorokautta. Lainoja myönnetään täysi-ikäisille ja luotto- sekä oikeustoimikelpoisille henkilöille, joilla on oma matkapuhelinliittymä.

Katso lisää »

Satavippi

WHT-Yhtiöt Oy:n Satavippi tarjoaa 60-1000 euron suuruisia pikavippejä arkielämän moninaisiin tarpeisiin. Maksuajat lainoissa ovat 14/30 vuorokautta lainasummasta riippuen. Lainoja myönnetään täysi-ikäisille ja luottokelpoisille Suomen kansalaisille.

Katso lisää »

Rehtivippi

Rehtivippi on Suomen luotettavimpana pidetty pikalainapalvelu. Se tarjoaa 50-500 euron pikavipit 14/30 vuorokauden takaisinmaksuajoilla ja nopeilla toimituksilla. Lainaa hakeaksesi sinun tulee olla vähintään 21 vuotta täyttänyt henkilö.

Katso lisää »

Suoravippi

Suoravippi on 20-400 euron suuruisia pikavippejä myöntävä pikalainapalvelu. Lainoja tarjotaan kaikille 18 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on oma matkapuhelinliittymä sekä pankkitili.

Katso lisää »

CreditUp

CreditUp on Prepaird MasterCardeja myöntävä palvelu. Kortin voit saada itsellesi, vaikka sinulla ei olisi tuloja tai luottotietoja. Kortilla voi maksaa aivan kuten perinteiselläkin luottokortilla.

Katso lisää »

Lainasto

Lainasto tarjoaa 100-400 euron pikavippejä ja 2000 euron luottolimiittejä nopean ja turvallisen lainan tarpeessa oleville ihmisille.

Katso lisää »

VipMoney

VipMoneylta pikalainan voi hakea soittamalla, tekstiviestillä tai netistä. Hakemuksen voi jättää milloin vain.

Katso lisää »

Apulaina

Apulainan lainapalvelu on auki ympäri vuorokauden. Lainan voi hakea kätevästi netistä milloin vain ja sen saa tililleen kello 7-23 välisenä aikana.

Katso lisää »

Luottotalo

Luottotalo tarjoaa normaalin 30 vuorokauden lainan lisäksi huippuhalpoja 14 vuorokauden lainoja. Luottotalon 10000 asiakasta takaavat kokeneen palvelun.

Katso lisää »

Nanolaina

Nanolainalta lainaa voi hakea myös prepaid-numerolla. Tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla ja laina vahvistetaan tekstiviestillä.

Katso lisää »

Moneypoint

Moneypoint on kotimainen ja turvallinen pikalainapalvelu. Uudet ja vanhat asiakkaat saavat lainan tilille nopeasti palvelun aukioloaikoina.

Katso lisää »

Lainax

Lainax on turvallinen pikalainapalvelu, joka panostaa asiakasturvallisuuteen, asiakastyytyväisyyteen ja käyttömukavuuteen.

Katso lisää »

Vippihelp

Vippihelp tarjoaa lainoja moneen tarkoitukseen. Hakeminen käy kätevästi verkkohakemuksella ja asiakaspalvelu palvelee joka päivä aamukahdeksasta iltakymmeneen.

Katso lisää »

Televippi

Televipiltä saa pikalainoja monenlaiseen rahantarpeeseen, helposti ja nopeasti puhelimella. Palvelu on tarkoitettu täysi-ikäisille hakijoille.

Katso lisää »

Terrarahoitus

Terrarahoitus palvelee pikalaina-asioissa joka päivä kello 8-22. Nopean maksajan edun lisäksi Terrarahoitus tarjoaa kanta-asiakkailleen Terraclubin.

Katso lisää »

Supervippi

Supervippi tarjoaa rahoitusratkaisuja pieneen ja suureen tarpeeseen. Ensilainan saa 100 euroon asti ja kanta-asiakkaille on tarjolla jopa 800 euron lainoja.

Katso lisää »

TV-Laina

TV-laina on helppo ja yksinkertainen pikalainapalvelu, hakeminen onnistuu kätevästi verkkolomakkeella, jonka kautta saa henkilökohtaisen PIN-koodin.

Katso lisää »

Taskuraha

Monipuolinen pikalainapalvelu, jonka maksuajoissa ja lainasummissa löytyy paljon vaihtoehtoja. Ensilainaa saatavilla jopa 200 euroon asti.

Katso lisää »

Pikalainax

Pikalainax pelastaa tilanteissa, joissa tarvitaan pikaisesti rahoitusta. Palvelu on nopea, luotettava ja joustava.

Katso lisää »

A-Vippi

A-Vipin lainoja myönnetään täysi-ikäisille raha-asiansa hyvin hoitaneille hakijoille. Alle 21-vuotiaat saavat ensilainaa 40 euroon asti. Lainan hakeminen onnistuu tekstiviestillä, josta tulee kuluja yhteensä 3,80 euroa. Eräpäivän siirto onnistuu myös helposti tekstiviestillä, esimerkiksi 100 euron lainan eräpäivän siirtäminen 7 päivällä maksaa 11 euroa + tekstarikulut 1,90 euroa.   A-vippi.fi:n lainasummat ja kulut Uudet asiakkaat: Lainasumma Kulut 14 pv 40 euroa 10 […]

Katso lisää »

Hymylaina

Hymylaina on luotettava ja kotimainen rahoitusalan palvelu, joka on erikoistunut lyhytaikaisiin pikalainoihin. Yksinkertainen lainanhakuprosessi.

Katso lisää »

Nopsavippi

Nopsavippi myöntää lainoja ilman vakuuksia tai takaajia kaikille täysi-ikäisille ja luottokelpoisille hakijoille. Ensilainana 50 euroa.

Katso lisää »

Helppolaina

Helppolaina on reilu suomalainen pikalainayritys, joka on palvellut jo useita tuhansia suomalaisia tilapäisissä rahoitusratkaisuissa. Lainaa tekstiviestillä.

Katso lisää »

24pikavippi

24pikavippi on pikapelastus yllättävissä tilanteissa, kun rahanmenoa ei ole osannut ennustaa. Palvelu on kätevä ja vaivaton käyttää.

Katso lisää »

Vippipalvelu

Vippipalvelu myöntää pikalainoja tilapäiseen rahantarpeeseen täysi-ikäisille raha-asiansa hyvin hoitaneille lainanhakijoille. Ensilainaa 50 euroa.

Katso lisää »

Iltavippi

Iltavippi-pikalainan hakeminen hakeminen onnistuu helposti tekstiviestillä. Aina auki oleva asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ja sähköpostilla

Katso lisää »

Vippikeskus

Vippikeskus on lainapalvelu täysi-ikäisille Suomen kansalaisille. Lainaa saa helposti tekstiviestillä ja ensilainaa myönnetään jopa 200 euroon asti.

Katso lisää »

Viestilaina

Viestilaina on nopea ja luotettava pikalainapalvelu, joka myöntää rahoitusta tilapäiseen rahantarpeeseen. Hakemukset nopeasti ja helposti netissä.

Katso lisää »

Rahapuu

Rahapuu on jo neljä vuotta toiminut pikalainapalvelu, joka tarjoaa tilapäisen avun aikuisen ihmisen rahantarpeeseen. Lainapalvelu auki joka päivä 7-23.

Katso lisää »

Rahahana

Rahahanan pikaluottoa voi hakea jokainen täysi-ikäinen, luottokelpoinen ja hyvin raha-asiansa hoitanut henkilö. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Katso lisää »

Suomivippi

Suomivippi on suomalaisille tarkoitettu luotettava ja asiantunteva pikalainapalvelu. Maksuttomalla verkkohakemuksella voit hakea lainaa 24h vuorokaudessa.

Katso lisää »

Tekstivippi

Tekstivippi aloitti toimintansa jo 2005 ja on Suomen ensimmäisenä pikalainapalvelu. Tekstivippi tarjoaa pikalainaa joustavilla maksuehdoilla.

Katso lisää »

Ok Money

Ok Money tarjoaa pikalainoja kätevästi netistä ilman takaajaa. Palvelu myöntää kuukaudessa tuhansia lainoja suomalaisille. Maksuaikajousto lisäpalveluna.

Katso lisää »

Pienilaina

Pienilaina lainaa rahaa kaikkiin menoihin helposti ja luotettavasti ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan hakeminen onnistuu 24h vuorokaudessa.

Katso lisää »

Lainatalo

Lainatalo on Amex Rahoitus Oy:n pikavippipalvelu, joka tarjoaa 30-480 euron lainoja. Lainaa hakeaksesi sinun tulee olla täysi-ikäinen, luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla tulee olla oma tili suomalaisessa pankissa.

Katso lisää »

Pikkuvippi

Pikkuvippi on vuonna 2011 toimintansa aloittanut, Taramax Oy:n pikalainapalvelu. Se tarjoaa viiden euron tarkkuudella 50-100 euron suuruisia pikavippejä 14-30 vuorokauden takaisinmaksuajoilla. Takaisinmaksuajan voit valita päivän tarkkuudella.

Katso lisää »

Etulaina

RTF Finance Oy:n ylläpitämä Etulaina myöntää 50-300 euron suuruiset pikavipit vähintään 19 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Etulainan mielenkiintoisena porkkanana on, että kaikkia lainasummia tarjotaan jo ensilainaksi. Käytännössä voit siis esimerkiksi hakea 300 euron lainan ensimmäisellä lainanhakukerrallasi. Voit hakea lainoja tekstiviestillä. Viestit maksavat kolme euroa / kappale, ja niitä tarvitaan lainan saamiseksi kaksi kappaletta. Hakemuskuluja tulee siis […]

Katso lisää »

Mikrovippi

Mikrovippi on kuopiolainen, 20-200 euron pikavippejä 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla tarjoava pikalainapalvelu. Lainoja myönnetään täysi-ikäisille ja luottokelpoisille Suomen kansalaisille, joilla on oma matkapuhelinliittymä.

Katso lisää »

Mattiluotto

Mattiluotto on BigBank AS Suomen sivuliike, jonka tarjontaan kuuluvat 500-10000 euron suuruiset kulutusluotot jopa viiden vuoden takaisinmaksuajoilla. Lainoja myönnetään kaikille täysi-ikäisille suomalaisille.

Katso lisää »

Lainavara

Lainavara on kotimainen, 30-480 euron suuruisia lainoja tarjoava pikavippipalvelu. Lainoja myönnetään täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteetta ja joilla on oma tili suomalaisessa pankissa.

Katso lisää »

Mobiloan

Mobiloan on kotimainen ja luotettava, 30-480 euron lainatarjonnan omaava pikalainapalvelu. Lainahakemuksen Mobiloanille voit lähettää koska tahansa ja saat lainapäätöksen aina välittömästi, riippumatta kellonajasta.

Katso lisää »

Otalaina

Otalaina on henlsinkiläisen Foc Capital Oy:n, 50-300 euron vippejä tarjoava pikalainapalvelu. Lainoja myönnetään 19 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on moitteettomat luottotiedot.

Katso lisää »

Vippi Exit

Vippi Exitiltä joustavia pienlainoja. Alle 300 euron lainahakemuksiin päätöksen saa välittömästi, sitä korkeampiin päätös myönnetään viikossa.

Katso lisää »

Vippitehdas

Vippitehdas on kotimainen ja luotettava, 50-300 euron lainatarjonnan omaava pikavippipalvelu. Lainoja myönnetään kaikille täysi-ikäisille henkilöille, joilla on oma, julkinen matkapuhelinliittymä.

Katso lisää »

MoneyOnline

MoneyOnline on Espoosta käsin toimiva, 30-480 euron lainoja tarjoava pikalainapalvelu. Lainoja myönnetään kaikille 18 vuotta täyttäneille, luottokelpoisille Suomen kansalaisille, joilla on henkilökohtainen tili suomalaisessa pankissa.

Katso lisää »

Novavippi

Novavippi on vuonna 2007 toimintansa aloittanut pikalainapalvelu. Se tarjoaa 20-480 euron suuruisia pikavippejä 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla 18-vuotiaille, luottokelpoisille henkilöille joilla on oma tili suomalaisessa pankissa.

Katso lisää »