Kulutusluotot

Zmarta

Zmarta kilpailuttaa lainahakemuksesi useiden eri lainanvälittäjien kesken. Tee 500 – 20 000 euron hakemus Zmartalle ja saat aina useamman lainatarjouksen joista voit valita edullisimman vaihtoehdon käyttöösi.

Katso lisää »

Lendo

Lendo etsii sinulle edullisimman lainan 500 – 20 000 euron väliltä. Saat yhdellä lainahakemuksella useita hyviä tarjouksia joista voit valita parhaimman käyttöösi. Maksuaikaa on saatavana 1 – 12 vuotta.

Katso lisää »

Bigbank

Bigbankilta voi hakea rahaa lainaksi 2000 – 20 000 euroa ilman takaajia. Valitse tarvitsemasi summa ja tee hakemus heti, rahat saat nopeasti käyttöösi. Laina-aikaa on tarjolla puolesta vuodesta kymmeneen vuoteen saakka.

Katso lisää »

Nopsalaina

Nopsalaina tarjoaa 2000-20000 euron kulutusluotot erittäin pitkillä, jopa kuuden vuoden takaisinmaksuajoilla. Lainaa hakeaksesi sinun tulee olla vähintään 22 vuotta täyttänyt, luottokelpoinen suomalainen henkilö.

Katso lisää »

Ostosraha

Ostosraha tarjoaa lainaa vähintään 20-vuotiaille suomalaisille. Jopa 3000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Mahdollisuus myös lyhennysvapaisiin kuukausiin!

Katso lisää »

Halino

Voit hakea Halinolta lainaa ilman vakuuksia aina 100 eurosta 6000 euroon saakka, joten vaihtoehtoja löytyy varsin runsaasti. Mieleisesi lainasumman voit valita sadan euron tarkkuudella. Takaisinmaksuaikaa Halens antaa lainoillensa joko yhden, kaksi, kolme, neljä tai viisi vuotta.

Katso lisää »

Etua

Etua kilpailuttaa lainat puolestasi, joten saat aina vain edullisimmat ja luotettavimmat lainatarjoukset! Palvelu on sinulle täysin ilmainen!

Katso lisää »

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus Oy on palvelu, joka on koonnut useita lainapalveluita ja niiden lainatuotteita yhdeksi, järkeväksi kokonaisuudeksi, ja auttaa sinua löytämään niistä juuri sinulle parhaat vaihtoehdot.

Katso lisää »

Yleislaina

Yleislaina on AA-Yleislaina Oy:n luotsaama pikavippi- ja kulutusluottopalvelu, josta voit hakea rahoitusta arjen erilaisiin tarpeisiin 2000-5000 euron verran. Yleislaina on rehellinen palvelu, jonka hinnoittelu on erittäin selkeää. Tiedät siis aina heti lainaa hakiessasi, mitä kuluja lainallesi tulee.

Katso lisää »

Aasa.fi

Aasa on kotimainen luotontarjoaja, jonka tarjoamien 2000-5000 euron suuruisten kulutusluottojen avulla voit taistella rahahuolia vastaan. Lainoille annetaan takaisinmaksuaikaa 3-36 kuukautta. Jos etsit luotettavaa lainapalvelua josta hakea kulutusluotto, tutustu Aasaan!

Katso lisää »

Fixura

Fixura on vuodesta 2009 saakka toiminut palvelu, jossa kuluttajat voivat lainata rahaa toisiltaan. Fixura on ensimmäinen laatuaan Suomessa, ja sen kautta on sijoittanut tai lainannut rahaa jo tuhansia ihmisiä.

Katso lisää »

Omalaina

Omalainan vippiä voi hakea 100 – 15000 euroa. Maksuaikaa niille voi valita 1 – 5 vuotta. Omalaina välittää lainoja rahoitusyhtiöiltä ja pankeilta asiakkailleen. Lähettämällä hakemuksen Omalainan kautta asiakas voi kilpailuttaa lainatarjoukset vaivatta.

Katso lisää »